[PR] Lian Li en DAN Cases brengen Small Form Factor behuizing uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Lian Li

Lian Li, fabrikant van chassis en pc-accessoires, kondigt een nieuwe kleine vormfactorbehuizing aan, gemaakt in samenwerking met DAN Cases, de A4-H2O. De compacte behuizing van 11 liter kan een 240 AIO en een GPU met drie sleuven tot 322 mm lang ondersteunen. Met een minimalistisch ontwerp met geanodiseerde en gezandstraalde aluminium panelen, is de A4-H20 verkrijgbaar in zwart en zilver en is verkrijgbaar met een PCIe 3.0 of 4.0 riser-kabel.

Ontworpen door DAN Cases – Geproduceerd door Lian Li
Gebaseerd op het ontwerp van de A4-SFX, behoudt de A4-H2O hetzelfde strakke esthetische en minimalistische concept, maar vergroot de compatibiliteit van de GPU-grootte en de ondersteuning van AIO-waterkoeling. Met slechts 11 liter omvat de A4-H2O echt de geest van de kleine vormfactor met een slim nieuw ontwerp van Daniel Hasen van DAN Cases, terwijl hij wordt geproduceerd door de ervaren productiehanden van Lian Li.

Rondom verwijderbare aluminium panelen
Het stalen frame van de A4-H20 wordt geflankeerd door geanodiseerde en gezandstraalde aluminium panelen, geperforeerd aan de boven- en zijkant om een ​​directe luchtstroom naar alle hardware te bieden. Alle aluminium zijpanelen zijn met klikpennen aan de koffer bevestigd, waardoor ze snel en moeiteloos kunnen worden verwijderd. Wanneer verwijderd, maakt het voorpaneel plaats voor een brede opening om de installatie van grote GPU’s te vereenvoudigen. Aan de onderkant kan een geperforeerd aluminium paneel worden verwijderd om de SSD uit de behuizing te monteren en biedt toegang tot de PSU voor eenvoudiger kabelbeheer

Compact en krachtig
De A4-H2O bereikt zijn kleine footprint door de hardware-indeling in een sandwich-indeling te organiseren. De Mini-ITX-moederbordlade en de verwijderbare SFX- of SFX-L PSU-montagebeugel bevinden zich aan de linkerkant van de behuizing, de rechterkant biedt voldoende ruimte om verticaal te monteren tot een drievoudig slot en een 322 mm lange GPU. Aan de bovenkant kan een verwijderbare beugel plaats bieden aan een tot 55 mm dikke radiator en ventilatoren van een 240 AIO met een CPU-blok tot 55 mm hoog. Een 1x 2,5-inch SSD-montagegebied met rubberen doorvoertules bevindt zich aan de onderkant van de behuizing.

Prijzen en beschikbaarheid
De A4-H20 is beschikbaar voor pre-order vanaf 9 februari 2022 met een adviesprijs vanaf $120 USD.Bronnen: Lian Li via Videocardz.com

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.