[PR] Logitech brengt streaminglamp uit voor videomakers


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech

Logitech for Creators, een merkextensie van Logitech die alle creators stimuleert hun passies na te jagen, heeft vandaag de Litra Glow geïntroduceerd. Deze premium streaminglamp met TrueSoft-technologie levert uitgebalanceerd LED-licht met volledig spectrum en filmische kleurnauwkeurigheid voor een natuurlijke, stralende look bij alle huidtinten.

De innovatieve frameloze diffuser van Litra Glow hult creators in een zacht, flatterend licht voor een professionele uitstraling in elke omgeving. Of je nu een YouTube-video opneemt, streamt op Twitch of een videogesprek voert om de volgende merksamenwerking te bespreken, Litra Glow zorgt ervoor dat creators er altijd op hun best uitzien. Litra Glow is plug-and-play en gebruiksvriendelijk, en streamers kunnen hun uiterlijk verfijnen met behulp van de vijf voorinstellingen voor helderheid en kleurtemperatuur, met instelbare helderheid en veelzijdige kleurtemperatuuropties van warm kaarslicht tot koelblauw.

Streamers en content creators hebben snel toegang tot de instellingen voor helderheid en kleurtemperatuur van Litra Glow met behulp van bedieningselementen aan de achterkant van de lamp en ook via Logitech G HUB-software. Op G HUB kunnen streamers ook hun eigen lichtvoorinstellingen maken voor verschillende streamingruimten en scènes en die voorinstellingen toewijzen aan G-toetsen op een Logitech G-toetsenbord of -muis om hun uiterlijk mid-stream te veranderen. Met G HUB kunnen creators al hun streamingapparatuur bedienen, inclusief Litra Glow, Blue Yeti-microfoons en StreamCam in één desktop-app.

Bovendien is het zachte, verblindingsvrije licht van Litra Glow zacht voor de ogen en gecertificeerd veilig voor de hele dag streamen, omdat het is ontworpen met streamers in gedachten – waarvan er vele vaak vier tot meer dan acht uur per dag op de camera staan. Litra Glow bevat ook een monitorbevestiging met instelbare hoogte, kanteling en rotatie, zodat creators hun ideale lichtplaatsing kunnen instellen.

Litra Glow met TrueSoft is de snelste manier om verlichting van professionele kwaliteit te krijgen voor video’s en streaming. Vind je licht met Litra Glow en heb het vertrouwen om je verhalen te delen.

Prijs en beschikbaarheid
Litra Glow is vanaf deze maand verkrijgbaar via logitech.com en amazon.nl, tegen een adviesprijs van €69.Bronnen: Logitech

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.