[PR] Logitech G brengt roze gamingmuis uit voor Valentijnsdag


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Logitech G

Logitech G, een merk van Logitech, heeft een speciale variant van de PRO gamingmuis uitgebracht in de kleur roze. De Pink PRO X SUPERLIGHT wordt compleet geleverd met de draadloze LIGHTSPEED technologie, de HERO 25K sensor en een zeer verfijnd mechanisch ontwerp. Het is de nieuwe standaard geworden voor ’s werelds elite esports professionals.

Om te voldoen aan de eisen van competitief gamen, werd de PRO X SUPERLIGHT zorgvuldig herontworpen om het gewicht te verminderen en tegelijkertijd de prestaties te verbeteren. Met een gewicht van minder dan 63 gram is hij bijna 25% lichter dan de standaard PRO Wireless. Daarnaast is deze muis voorzien van responsieve draadloze 2.4 GHz LIGHTSPEED-technologie voor onbeperkt spelen en een batterijlevensduur tot 70 uur. En heeft het grote PTFE-voetjes zonder toevoegingen, voor een wrijvingsarme ervaring die ongeëvenaarde precisie, snelheid en beweeglijkheid biedt.

De PRO X SUPERLIGHT is uitgerust met de HERO 25K-sensor van Logitech G met 25.600 DPI. De eerste muis-sensor op submicron-niveau in de sector die bewegingen nauwkeurig kan volgen – ongeveer 1/50e van de dikte van een menselijke haar – zonder afbreuk te doen aan de nauwkeurigheid. De sensor doet dit zonder gebruik te maken van afvlakking en zonder valse bewegingen of ongewenste tellingen. Tevens maakt het gebruik van een slim energiebeheersysteem om de framerates continu aan te passen op basis van de bewegingen van de muis om het energieverbruik te minimaliseren. Zelfs bij hoge DPI is HERO 10X energiezuiniger dan eerdere Logitech G-sensoren.

Prijzen en beschikbaarheid
De Pink PRO X SUPERLIGHT is vanaf vandaag (8 februari) verkrijgbaar tegen een adviesprijs van €149,-Bronnen: Logitech G

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.