[PR] Moederborden uit de MSI MAG X570S-serie worden de komende dagen op de markt gebracht


[Taipei, Taiwan] Begin juni presenteerde MSI de gloednieuwe moederborden uit de X570S-serie tijdens het online productlanceringsevenement van MSI. De unieke ontwerpen en opvallende kenmerken leidden tot wijdverbreide discussies. Hier zijn meer diepgaande concrete details over de MSI MAG X570S-serie.

In 2019 kwam AMD’s X570-platform uit en werd de eerste chipset die PCIe 4.0-oplossing ondersteunt. Zelfs nu zijn MSI X570-serie moederborden ongetwijfeld een geweldige line-up met hoge specificaties en agressieve ontwerpen. MSI kan het daar echter niet bij laten. Onze missie is om elke gamer en maker de beste computerervaring te bieden. De nieuwe moederborden uit de X570S-serie hebben precies dat bereikt.

MSI is toegewijd aan productoptimalisatie, dus de nieuwe moederborden zijn gemaakt met prominente functies. De MAG X570S-serie loopt voorop bij deze lancering. Geïnspireerd door militair design, delen de MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI en MAG X570S TORPEDO MAX een identiek uiterlijk. Nog spannender is dat de MAG X570S TORPEDO MAX nu wordt geleverd in de Pacific Blue-kleurstelling, wat een rage is voor onze fans. Afgezien van de aantrekkelijke ontwerpen, is de noodzakelijke wijziging de ventilatorloze chipset-koellichaam. We hebben de ventilator verwijderd om stof en geluid te verminderen, terwijl het bereik van het koellichaam is uitgebreid. Ook hebben zowel de MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI als de MAG X570S TORPEDO MAX M.2 Shield Frozr. De eerste heeft een volledig aluminium ontwerp, terwijl de laatste een verlengd koellichaam heeft. Daarom verbeteren de nieuwe MSI X570S-serie moederborden de efficiëntie van de warmteafvoer in plaats van de warmteafvoerprestaties op te offeren.

Wat de specificaties betreft, beschikken beide MAG X570S-serie moederborden over 12 Duet Rail Power System met digitale PWM IC om de potentiële kracht van de processors te ontketenen. Met 2 PCIe 4.0 x16-slots ondersteunen beide moederborden multi-GPU CrossFire-technologie. De MAG X570S-serie moederborden zijn uitgerust met 2.5G LAN, terwijl de MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI de nieuwste netwerkoplossing Wi-Fi 6E ondersteunt voor snelle overdracht. Voor de audio is de MAG X570S-serie geüpgraded naar Audio Boost 5, wat een hoogwaardige audio-ervaring biedt.

Doe het rustig aan. MSI zal ook nieuwe moederborden uit de MPG- en MEG-serie lanceren en de laatste informatie op ons kanaal bekendmaken. Dus blijf op de hoogte.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments