[PR] MSi brengt de MPG Artymis 323CQR en 273CQR uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI, ’s werelds toonaangevende fabrikant van echte gaming-hardware, breidt met trots de hardwaremogelijkheden voor alle gamers uit.

Artemis is voorheen bekend als Ἄρτεμις en is afgeleid van de Griekse mythologie. Het is tegelijkertijd bekend als Luna (Nieuwe Maan) en Godin van de Jacht. Tijdens het jagen droeg ze een zilveren boog en reed ze op een zilveren kar getrokken door een vrouwelijk hert met gouden gewei. Het beeld toont zowel vriendelijkheid als majesteit, net als de maan.

1000R is de meest geschikte kromming voor het menselijk oog. Het past perfect bij de kromming van het menselijk oog, zodat je het hele scherm kunt zien zonder vermoeid te raken. Het gebogen oppervlakontwerp kan ook het gevoel van dekking en onderdompeling verbeteren, zodat je tijdens het spel niet wordt gestoord door de buitenomgeving, wat de game-ervaring aanzienlijk verbetert.

Een nieuwe dageraad van AI-gaming
Om de gebruikerservaring te verbeteren, heeft MSI een reeks slimme software ontworpen op basis van jarenlange professionele ervaring in het onderzoek en de ontwikkeling van eSports en een goed begrip van de behoeften van spelers. Sommige van deze slimme gaming-technologieën die door MSI worden geleverd, zijn Smart Brightness 2.0, Smart Crosshair, Night Vision AI, Optix Scope en Sound Tune.

Slimme helderheid 2.0
De monitoren van de MPG ARTYMIS-serie hebben een ingebouwde lichtsensor die automatisch de lichtbron van de omgeving detecteert. Met AI-computing wordt de schermhelderheid automatisch geoptimaliseerd voor helderheid en kleurtemperatuur op basis van de verlichting van de omgeving.

MSI introduceerde de lichtsensor die vaak wordt aangetroffen in designmonitoren in het scherm van een gamingmonitor, zodat spelers kunnen worden beschermd tegen de omgeving en de beste prestaties kunnen leveren.

Nachtzicht AI
Onthul de vijanden die verborgen zijn in het donker. Pas de details van de donkere gebieden aan en behoud de details van de heldere gebieden door middel van AI-berekening, waardoor de foto helder maar niet overbelicht wordt.

Optix-bereik
Snipe en dood je tegenstanders voordat ze kunnen reageren. De ingebouwde richtvergroter biedt achttraps zoomen en heeft sneltoetsen om snel van vergroting te wisselen. Bovendien wordt de DPI van de muis ook automatisch verlaagd zodat u bij hoge vergroting kunt presteren. Het scherm kan de operatie in stand houden, zodat het, ongeacht welk wapen er wordt gebruikt, een sluipschuttersgeweer kan worden en vijanden op duizenden kilometers afstand kan aanvallen.

Geluidsmelodie
De monitoren uit de MPG ARTYMIS-serie elimineren alle obstakels voor communicatie en hebben een ingebouwde microfoon voor ruisonderdrukking die ruis elimineert door middel van AI-berekeningen en de communicatie tussen teamgenoten helpt met een duidelijkere geluidskwaliteit om het beste teamwerk voor de uiteindelijke overwinning te bereiken.

Smart Cross Hair
Door AI-berekening verandert de richtpunt automatisch van kleur, waardoor deze op elk moment zichtbaar is. Als de kleur van de richtpunt overlapt met de achtergrondkleur, zal dit problemen veroorzaken bij het richten. De monitoren uit de MPG ARTYMIS-serie gebruiken AI om de kleur rond de rode stip te observeren en passen deze automatisch aan naar een kleur die contrasteert met de omringende kleuren om ervoor te zorgen dat je je richtpunt altijd gemakkelijk kunt zien wanneer je op je vijanden richt.

Geoptimaliseerd voor consolegamers
Voor PS5 hebben we een exclusieve consolemodus ontworpen, die automatisch 4K-signalen op de QHD-monitor kan accepteren en tegelijkertijd HDR kan ondersteunen. Dit geeft je de beste game-ervaringen en stelt je in staat om te genieten van consolegames, zelfs met een QHD-monitor.

Curved gamen
Het gebogen weergavepaneel van de MSI-gamingmonitor heeft een kromming van 1000R, wat de meest comfortabele en geschikte kromming is voor menselijke ogen voor computergebruik of gamen. Gebogen panelen helpen ook bij het onderdompelen in de gameplay, waardoor gamers beter verbonden zijn met hun games.

1000R – De perfecte curve
De MSI ARTYMIS-serie maakt gebruik van de nieuwe 1000R-technologie voor gebogen oppervlakken, waardoor de perfecte kromming wordt gecreëerd die dichter bij de kijkhoek van het menselijk oog ligt en oogvermoeidheid vermindert die wordt veroorzaakt door langdurig gebruik van het scherm. Tegelijkertijd verbetert het het gevoel van dekking en onderdompeling, waardoor je een hoger niveau van game-ervaring krijgt.

Snelle boost (165 + 1ms)
MPG ARTYMIS-serie gamingmonitoren zijn uitgerust met een verversingssnelheid van 165 Hz en een responstijd van 1 ms. Het zal ongetwijfeld gunstig zijn voor professionele gamers, vooral degenen die snel bewegende games spelen. Games zullen er niet langer eigenzinnig uitzien, omdat onze monitor elke FPS die uw grafische kaart produceert, kan bijhouden.

KVM
Bedien meerdere apparaten via één set joystick, toetsenbord, muis en MSI-gamingmonitor.

MSI’s nieuwe modellen zijn in de volgende (klikbare) tabel zichtbaar:Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments