[PR] MSI brengt nieuwe generatie gaming-PC’s uit, de MAG Infinite S3


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

TAIPEI, TAIWAN, augustus 2021 – Met zijn ontwerp van de volgende generatie voegt de MSI MAG Infinite S3 zich bij de elite van de Infinite Series. Deze nieuwe gaming-desktop wordt aangedreven door Intel’s 11e generatie Rocket Lake CPU’s, wat je een prestatieverbetering van 19% geeft in vergelijking met de vorige generatie. Ontketen uw gamingdominantie met de RTX 3070 die geavanceerde prestaties levert met ray-tracing graphics en DLSS AI-versnellingsfuncties. Het heeft 2 DDR4-slots die tot 64 GB geheugen ondersteunen. De opslagconfiguratie wordt geleverd met één M.2 2280 SSD en bevat maximaal twee 2,5-inch harde schijven en één 3,5-inch HDD of SSD. Het Wi-Fi 6E-netwerkontwerp is ontworpen met gameliefhebbers in gedachten en biedt de meest vloeiende gameplay-ervaring.

Uniek ontwerp
Ontworpen met stijlvolle knoppen en scherpe lijnen, voegt de MAG Infinite S3 aantrekkelijke visuele expressies toe aan zijn hoge prestaties. Op het voorpaneel heeft het enorme ventilatie voor enorme luchtinlaat. Ook de RGB-verlichting zorgt voor een schitterende uitstraling. Het heeft een zijpaneel van gehard glas waarmee gebruikers het interieur van hun gaming-setup kunnen laten zien.

De nieuwste connectiviteit
Wat connectiviteit betreft, is de MAG Infinite S3 uitgerust met de nieuwste 802.11ax-standaard, die u tot 6x hogere snelheid brengt, en de latentie is 75% lager in vergelijking met Wi-Fi 5. Wi-Fi 6E gebruikt frequenties in de 2,4 GHz en 5GHz-banden en strekt zich uit tot de 6GHz-band. Hogere prestaties en efficiëntere werking kunnen gebruikers in staat stellen de ultieme gamedominantie te bereiken.

Mystic Light
De MAG Infinite S3 schijnt met mystiek licht, dat aanpasbare RGB biedt. U kunt de kleur en de lichteffecten wijzigen via MSI Mystic Light. Met MSI Mystic Light kun je stijl toevoegen aan je hele gaming-setup om te genieten van een echt meeslepende ervaring.

Beschikbaarheid en prijzen
Specifieke samenstellingen en prijzen van de MAG Infinite S3 zijn nog niet bekend gemaakt, binnenkort wordt hier meer informatie over verwacht.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.