[PR] MSI brengt Summit E16 Flip-convertible en accessoires uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

De dunste 16-inch 2-in-1 laptop met krachtige prestaties: Summit E16 Flip
De Summit-serie wordt ook geleverd met een grotere versie, de Summit E16 Flip. Dit is tot nu toe de dunste converteerbare laptop in de 16-inch 2-in-1-laptopmarkt. Het heeft een inktzwart ontwerp dat in elk kantoor past, en de gestroomlijnde diamantgeslepen randen zorgen voor een veel slanker en premium uiterlijk dan de meeste zakelijke laptops. Naast de uitrusting met alle uitstekende eigenschappen van de Summit E13 Flip Evo, is de Summit E16 Flip uitgerust met de nieuwste grafische kaart van NVIDIA, waardoor hij zwaar computerwerk aankan. Een ander opmerkelijk kenmerk van de Summit E16 Flip is het exclusieve nieuwe thermische ontwerp van MSI, “Dynamic Cooler Boost”. Het systeem produceert slechts 35dB geluid, zelfs als de CPU onder volledige belasting staat, terwijl de concurrerende laptops gemiddeld 45 tot 60dB genereren.

De beste metgezel, de winnaar van de CES 2021 innovatieprijs: MSI Pen
Voor professionals die maximale productiviteit wensen, stelt de MSI Pen gebruikers in staat om hun ideeën vrijuit te uiten. Het is de eerste bekroonde stylus die de 2021 CES-prijs heeft gewonnen. Het minimalistische en stabiele vakmanschap met volledig metalen ontwerp vertoont de perfecte verhoudingen, net als een vulpen. Binnenin biedt de MSI Pen een drukgevoeligheid van 4096-niveaus en is hij uitgerust met MPP2.0-technologie, die zorgt voor een stabielere verbinding. Het combineert een stylus en presentatieafstandsbediening voor altijd en overal. MSI Pen Control onderscheidt zich van de concurrentie en stelt gebruikers in staat om de functies van de penknop aan te passen en, nog gemakkelijker, de batterijduur op het scherm weer te geven. De doordachte ontwerpen zorgen voor een naadloze, soepele gebruikerservaring en verhogen de productiviteit. Geniet nu van de voordelen van zowel traditionele als moderne manieren om notities te maken met één apparaat.

Verbind de werkplek maximaal: MSI USB-C Docking Station Gen2
Om het hoofd te bieden aan uitdagende zakelijke omgevingen, hebt u een flexibele en mobiele werkstijl nodig. Het nieuwe MSI USB-C Docking Station Gen2 bespaart gebruikers de rommelige werkruimte en belichaamt alle apparaten in één speciale dockingbox. Het kan maximaal 3 beeldschermen aansluiten en biedt met 5 extra USB-poorten een ongeëvenaarde werkefficiëntie. Het voldoet niet alleen aan uw behoeften aan een uitgangsvermogen van 100 W, maar ook aan 4K-video- en datatransmissie, handhaaft professionaliteit en zorgt voor een hogere productiviteit, waardoor gebruikers meer tijd kunnen besparen om het beste uit hun carrière te halen.Bronnen: MSI (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.