[PR] MSI kondigt eigen serie Spatium-M NVMe SSD’s aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

[Taipei, Taiwan] MSI kondigt de lancering aan van haar solid state drive (SSD) productlijn met de introductie van SPATIUM. Het eerste productaanbod omvat M480, M470 en M370, Gen4 & Gen3 PCIe NVMe SSD’s in compacte M.2 2280-vormfactoren die kunnen worden geïnstalleerd in compatibele desktop-moederborden en laptops.

MSI blijft zijn identiteit verfijnen als een krachtig pc-merk en SPATIUM was bedoeld om ons ecosysteem uit te breiden en de categorie van hoogwaardige opslag te dekken. Deze SSD’s zijn gebouwd met hoogwaardige, high-density 3D NAND-flash die het beste compromis op het gebied van prestaties en uithoudingsvermogen biedt voor professionals, makers van inhoud en gamers. Tot de prestatieverbeterende technologieën behoren een DRAM-cachebuffer voor de M480 en M470 en een SLC-cache voor alle aangekondigde modellen.

De SPATIUM M480 biedt opslagprestaties van het volgende niveau voor veeleisende contentmakers en gamers. Naleving van PCIe Gen 4- en NVMe 1.4-standaarden ontketent de nieuwste extreme overdrachtssnelheden tot 7000 MB/sec sequentiële lees- en 6850 MB/sec sequentiële schrijfsnelheden. M480 zal worden geproduceerd in drie opslagcapaciteiten: 500 GB, 1 TB en 2 TB. Deze SSD’s zijn de snelste in de hele SPATIUM-reeks.

De SPATIUM M470 is ontwikkeld om te voldoen aan de verwachtingen van mainstream SSD-consumenten. Superhoge snelheden tot 5000 MB/sec sequentiële lees- en 4400 MB/sec sequentiële schrijfsnelheden stellen gebruikers in staat de nieuwste generatie pc’s te gebruiken om te genieten van de mogelijkheden van de PCIe Gen4-interface. Beschikbare opslagcapaciteiten zijn 1TB en 2TB.

De SPATIUM M370 markeert ons aanbod op instapniveau met zijn PCIe Gen3-interface, maar biedt toch de essentiële voordelen van snelle bestandsoverdrachten en korte laadtijden. Er zijn opslagcapaciteiten van 256 GB, 512 GB, 1 TB en 2 TB beschikbaar die ultrahoge snelheden tot 2400 MB/sec sequentiële lees- en 1850 MB/sec sequentiële schrijfsnelheden leveren.

Alle aangekondigde SPATIUM SSD-producten ondersteunen een uitgebreide reeks gegevensfoutcorrectiefuncties, waaronder LPDC ECC en E2E-gegevensbescherming, en bieden een hoge TBW (Terabytes Written) voor uitstekende duurzaamheid en levensduur. Een beperkte garantie van 5 jaar ondersteunt deze producten en MSI staat klaar om klanten in de meeste wereldwijde regio’s te helpen.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments