[PR] MSI kondigt nieuwe laptops met Radeon RX 6000M-GPU’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

(TAIPEI, TAIWAN) – MSI, een toonaangevend gamingmerk, kondigt de geheel nieuwe AMD-aangedreven gaming-laptop, Delta 15 en de vernieuwde Alpha 15/17 aan, uitgerust met de AMD Ryzen™ 5000 H-serie mobiele processors en de nieuwste AMD Radeon™ RX6700M-serie mobiele grafische kaarten. MSI blijft voldoen aan de uiteenlopende vraag naar gaming en maakt gebruik van de kracht in de AMD-productlijn.

De nieuwste grafische kaart uit de AMD Radeon™ RX6000M-serie.
De Delta 15 en Alpha 15/17 worden allemaal geleverd met de nieuwste Radeon™ RX6000M-serie mobiele graphics, 1,5x snellere prestaties in vergelijking met vorige generaties AMD-graphics. * Aangedreven door de AMD Radeon RX 6700M, biedt Delta 15 ultrahoge framesnelheden, terwijl de Alpha 15/17, uitgerust met de AMD Radeon RX 6600M, 1080p gaming levert bij maximale instellingen.

Gaming op een hoger niveau met AMD Advantage™ Edition-laptops
De verbluffende prestaties van de gloednieuwe Delta 15 en Alpha 15/17 worden geleverd met de combinaties van AMD Ryzen™ 5000 H-serie mobiele processors, AMD Radeon™ RX6000M-serie mobiele grafische kaarten en exclusieve AMD SmartShift- en AMD Smart Access Memory*-technologieën, die het volgende niveau van snelheid en reactievermogen.

De premium displays van Delta 15 en Alpha 15/17 zijn uitgerust met een verversingssnelheid tot 240 Hz. De laptops zijn ook uitgerust met AMD Radeon Anti-lag* , dat de responstijden van input-to-display aanzienlijk verkort en een concurrentievoordeel in gameplay biedt , en Radeon Image Sharpening , dat de helderheid van in-game-beelden herstelt die mogelijk zijn verzacht door andere effecten .

Om de beste game-ervaring te bieden, zijn Delta 15 en Alpha 15/17 uitgerust met MSI exclusieve Cooler Boost 5 thermische oplossingen. De opnieuw ontworpen heatpipes kunnen meer luchtstroom genereren die de kerntemperatuur gemakkelijk verlaagt, wat zorgt voor soepele spelprestaties.

Delta 15: geheel nieuw draagbaar ontwerp
Het gloednieuwe, moderne ontwerp MSI Delta 15 is een van de dunste en lichtste AMD-gaminglaptops, met slechts 19 mm dun en 1,9 kg lichtgewicht, wat lichtgewicht gaming-kracht biedt voor degenen die onderweg zijn. De stijlvolle Carbon Grey aluminium-gebouwde en gezandstraalde textuur vertegenwoordigt de esthetische smaak van design voor gamers.

Aangedreven door de nieuwste AMD Ryzen™ 9 5900HX mobiele processors en AMD Radeon™ RX6700M mobiele grafische kaart, brengt Delta 15 zowel prestaties als draagbaarheid in evenwicht. Om aan diverse draagbaarheidsbehoeften te voldoen, maakt het nieuwe batterijontwerp tot 12 uur* gebruik mogelijk, wat zorgt voor ononderbroken productiviteit en entertainment.

Alpha 15/17: Gemaakt om te gamen
De Alpha 15/17 wordt niet alleen vernieuwd naar de nieuwste AMD Ryzen™ 7 5800H mobiele processors en AMD Radeon™ RX6600M mobiele grafische kaart, maar wordt ook geleverd met een gloednieuw chassisontwerp. Met een display met een dunne rand van 5 mm, een onafhankelijk numeriek toetsenblok, een toetsenbord met RGB-achtergrondverlichting en een intuïtieve sneltoets, voldoet het aan alle behoeften van gamers.

De geheel nieuwe AMD Advantage™ Edition* gaming-laptop biedt niet alleen de nieuwste krachtige AMD-prestaties, maar voldoet ook aan de verschillende eisen op de gamingmarkt. Van esthetisch draagbaar ontwerp tot gamergericht ontwerp, de geheel nieuwe Delta 15 en Alpha 15/17 willen de beste gaming-oplossingen zijn.

MSI heeft nog geen prijzen of beschikbaarheid bekendgemaakt.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments