[PR] MSI kondigt zijn innovatieve stille product aan: de MEG SILENT GALE P12-ventilator.


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

De MEG SILENT GALE P12-ventilator is een innovatief product dat eens te meer de veelzijdige prestaties van MSI op het gebied van gaming demonstreert. Met een gereserveerde, volledig zwarte look, is de MEG SILENT GALE P12-ventilator in staat om luchtstroom naar het systeem te genereren voor effectieve koeling met behoud van een laag geluidsniveau. Het heeft een geweldige prestatie om te laten zien, en je kunt het gewoon niet horen aankomen.

De ventilatorbladen van de MEG SILENT GALE P12 zijn gemaakt van vloeibaar kristalpolymeer (LCP), een verbinding die trillingen vermindert terwijl de ventilator op maximale snelheid draait en een hoge sterkte heeft die bestand is tegen thermische uitzetting. De ventilatorbladen zijn ook zorgvuldig vervaardigd om de luchtstroomprestaties te maximaliseren, geoptimaliseerd in een hoek van 32 graden om 58% van de luchtstroom vast te houden.

Over luchtstroom gesproken, de MEG SILENT GALE P12-ventilator zorgt voor een uitstekende luchtconvectie en warmteafvoer. Dit komt deels door het 32-graden ventilatorbladontwerp, maar ook door het ontwerp van het frame. Het frame is ontworpen met een hoek en kromming zodat de luchtstroom wordt gericht en gekanaliseerd in een zeer gerichte stroom. Dit ontwerp minimaliseert turbulentie en de gerichte luchtstroom verbetert de statische druk.

De MEG SILENT GALE P12 wordt ook geleverd met een HDB (hydrodynamisch lager), dat wrijvingsgeluid vermindert en de levensduur van de ventilator verhoogt. De anti-vibratie pakkingen die op de vier hoeken van de ventilator zitten, worden ook gebruikt om het geratel dat door de trillingen wordt veroorzaakt te verminderen. Ten slotte is het buitenframe van de ventilator ook robuust gemaakt om hogere druk te weerstaan ​​en bestand tegen een druksterkte van 61,24 KG.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments