[PR] MSI kondigt zijn volgende serie stille waterkoelers aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

De MEG CORELIQUID S-serie is geïnfiltreerd in de MSI-vloeistofkoelerserie om de ultieme koeling te bieden die niet hoorbaar is. Het afgedichte vloeistofkoelsysteem voert warmte efficiënt af van een processor naar een radiator die verkrijgbaar is in twee varianten: 360 mm en 280 mm. Warmte in de radiator wordt afgevoerd met behulp van MSI’s innovatieve MEG SILENT GALE-serie stille gaming-fans. Zie wat u niet kunt horen met het 2,4-inch IPS-scherm dat kan worden geconfigureerd om hardware-informatie te controleren en indruk te maken op toeschouwers.

In samenwerking met Asetek
Ontworpen in samenwerking met Asetek, de wereldleider in oplossingen voor vloeistofkoeling voor gaming-pc’s en doe-het-zelvers, bereikt MSI nieuwe hoogten met de MEG CORELIQUID S-serie. Deze premium vloeistofkoeler legt de nadruk op stille en geluidsarme koelprestaties en biedt tegelijkertijd een verrijkte gebruikerservaring. De 7e generatie pomp van Asetek heeft zowel een verbeterde permeatieweerstand als een grotere duurzaamheid.

Krachtige functies die niet kunnen worden gehoord
Om een ​​stille werking mogelijk te maken, ondersteunen de radiatorventilatoren en de waterblokventilator allemaal de Fan 0 RPM-modus. Gebruikers kunnen ventilatorcurves aanpassen in de MSI Center-software om de ventilatoren alle beweging te laten stoppen en absolute stilte te bieden tot 80 graden Celsius op de processor.

Alles begint met de ventilator
Inbegrepen bij de MEG CORELIQUID S-serie zijn MEG SILENT GALE-serie ventilatoren die op de radiator worden gemonteerd. Deze ventilator bevat innovatieve functies en andere bewezen ruisonderdrukkingsbehandelingen die de prestaties van MSI op het gebied van gaming en hoogwaardig pc-ontwerp demonstreren. De ventilatorbladen van de MEG SILENT GALE-serie zijn gemaakt van vloeibaar kristalpolymeer (LCP), een dicht plastic dat bestand is tegen thermische uitzetting en bestand is tegen harmonischen om minder trillingen te produceren. De ventilatorbladen zijn ook zorgvuldig gevormd om de luchtstroomprestaties te maximaliseren, geoptimaliseerd in een hoek van 32 graden om 58% van de luchtstroom vast te houden. Een HDB (hydrodynamisch lager) vermindert wrijvingsgeluid en verhoogt de levensduur van de ventilator. Trillingswerende pakkingen op de vier hoeken van de ventilator dempen het geratel dat wordt veroorzaakt door eventuele resterende trillingen.

2,4-inch aanpasbaar IPS-scherm
De MEG CORELIQUID S-serie wordt geleverd met een 2,4-inch IPS-scherm dat kan worden geconfigureerd om een ​​verscheidenheid aan hardware-informatie of aanpasbare grafische afbeeldingen weer te geven. Met MSI Center kunnen gebruikers ervoor kiezen om de MEG CORELIQUID S-serie hardware-informatie weer te geven met betrekking tot de CPU, GPU, PSU, ventilatoren en zelfs de vloeibare koelvloeistof. Als gebruikers zich speels en avontuurlijk voelen, kunnen GIF- en MP4-bestanden worden geïmporteerd voor de weergave.

Prijzen en beschikbaarheid
MSI heeft nog geen Europese prijzen of beschikbaarheid genoemd voor de CORELIQUID S-serie.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments