[PR] MSI lanceert de nieuwe MAG CH130-serie gamingstoel


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

[Taipei, Taiwan] Recent heeft MSI de lancering aangekondigd van zijn nieuwste gamestoelen – MAG CH130 I REPELTEK FABRIC en MAG CH130 I FABRIC. De MAG CH130 I REPELTEK FABRIC is de eerste gamestoel van MSI met de gamestoel waarvoor patent is aangevraagd* met functionele oppervlaktelaag en productiemethode van functionele oppervlaktelaag, die waterbestendig en krasbestendig is.

De MAG CH130 I REPELTEK FABRIC is waterafstotend. Als je er ooit per ongeluk vloeistof op morst, condenseert de vloeistof op het oppervlak van de stof, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. De REPELTEK-stof is ook veel krasbestendiger dan andere algemene stoffen, zodat u kunt genieten van quality time met uw kinderen en huisdieren. Tegelijkertijd krijgt het een langere levensduur dankzij het slijtvaste oppervlak.

De MAG CH130 I FABRIC heeft een zachte lichtgrijze ademende stof die comfortabel, ergonomisch en modieus is. Of je nu in de game of op het werk bent, het zijn beide enkele van de best beschikbare opties die er zijn.

Deze twee stoelen zijn de nieuwste toevoeging aan de MSI MAG CH130-serie gamingstoelen. De MAG CH130-serie is geïnspireerd op raceautostoelen, met de nadruk op ondersteuning en comfort. De 52 cm verbrede en 57 cm verdiepte zitting en ergonomische omtrek kunnen u helpen uw lichaam losser te maken. Het schuim met hoge dichtheid (45~48 kg/m³) voelt niet alleen geweldig aan, maar vervormt ook niet snel. Het robuuste stalen frame met een vijfsterren stalen basis (met een draagvermogen van 150 kg) biedt zeer duurzame ondersteuning voor urenlang gebruik zonder te vervormen. Natuurlijk is de MAG CH130-serie verstelbaar en kunnen gebruikers de rugleuning ontspannen en tot 150 graden achterover leunen met een extra maximale kanteling van 15 graden. Het is je beste maatje, of je nu in het spel of in rust bent.

Wanneer gamers een videogameruimte inrichten, kan de gamestoel het laatste stuk zijn om je gamekoninkrijk compleet te maken. Bij het kiezen van een stoel houden gamers rekening met kleur, stoelstof, hoogte, ergonomisch ontwerp, comfortabele rugleuning en zoveel andere dingen. Het kan gewoon niet beslissen. Wat de situatie ook is, MSI staat voor je klaar.

MSI heeft nog geen prijzen of beschikbaarheid bekend gemaakt.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.