[PR] MSI lanceert de nieuwste Z690-moederborden


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

[Taipei, Taiwan] We zorgen er altijd voor dat een nieuw product spannend is, vooral wat betreft Intel’s nieuwe Core-processors. Naast de 11e generatie Core-processors die aan het begin van het jaar zijn uitgebracht, gaat Intel dit najaar door met meer interessante producten. Op 27 oktober lanceerde Intel de 12e generatie Core-processors, terwijl MSI de nieuwste Z690-moederborden presenteerde. Als toonaangevend moederbordmerk wil MSI niets anders dan opwinding bieden. Door gebruik te maken van nieuwe technologieën is MSI klaar om het nieuwe tijdperk in te gaan. Laat ons u kennis laten maken met “The Next Playground”.

De nieuwste 12e-generatie Core-processor is de eerste die Intel 7-procestechnologie en hybride architectuur bevat. Om de prestaties van de 12e generatie Core-processors te evenaren, zijn alle moederborden uit de MSI Z690-serie geüpgraded. Het hoogtepunt van het nieuwe platform is de ondersteuning van PCIe 5.0 en DDR5. Alle MSI Z690-moederborden ondersteunen PCIe 5.0 met 128 GB/s aan overdrachtsbandbreedte. MSI heeft Z690 DDR5- en DDR4-moederborden om aan verschillende behoeften te voldoen.

Wat betreft connectiviteit, 2.5 LAN is een onderdeel van de standaarduitrusting voor alle MSI Z690-moederborden. Bovendien ondersteunen de DDR5-moederborden de nieuwste netwerkoplossing Wi-Fi 6E. Om een ​​betere connectiviteitservaring te bieden, hebben de MSI Z690-moederborden Type-C aan de voorkant om externe apparaten te ondersteunen. Voor opslag heeft de gehele line-up ten minste 4 M.2-slots aan boord, inclusief 3 M.2 Gen4 x4-slots, die onze gebruikers hoge snelheden bieden.

Alle MSI Z690-moederborden ondersteunen TPM 2.0 voor het nieuwste Windows 11-besturingssysteem. MSI Center heeft ook nieuwe functies. Systeemdiagnose herstelt en maakt back-ups van uw MSI-opslagapparaten met één klik om stabiel systeemgebruik te bieden, en gebruikers kunnen zelfs de opslagstatus controleren om systeemcrashes of ontbrekende gegevens te voorkomen. Voor RGB-liefhebbers hebben we MIXER toegevoegd die unieke lichteffecten kan creëren door drie verschillende geselecteerde effecten te combineren.

The Supreme Playground – MEG-serie
Onze MEG-serie heeft meer fascinerende functies. De MEG-serie heeft directe 19 VRM-fasen met 105A SPS. Ze zijn bedekt met een volledig aluminium ontwerp, zodat de warmte effectief kan worden afgevoerd om hoge prestaties te behouden. Bovendien helpt de grotere achterplaat de warmte af te voeren, ondersteunt het geheugenslots en beschermt het de printplaat. De moederborden uit de MEG-serie zijn uitgerust met maximaal 5 on-board M.2-slots, waaronder maximaal 4 M.2 Gen4 x4 en 2 PCIe 5.0 x16-slots, die hardcore gebruikers de beste ervaring bieden.

Als je op zoek bent naar dubbele PCIe 5.0 x16-slots, dubbele 2.5G LAN en dubbele front Type-C 20G, dan is de MEG Z690 ACE ongetwijfeld een ideale keuze. Je kunt kiezen uit de geheel gouden ACE. De MEG Z690 ACE heeft een mysterieus zwart oppervlak dat is versierd met 24K goud in plaats van RGB-verlichting. Het zal zo helder schijnen als je overwinning in games.

The Trendy Playground – MPG-serie
De MPG-serie geniet van buitengewone upgrades voor het nieuwe platform. De MPG Z690 CARBON WIFI en de MPG Z690 FORCE WIFI beschikken over 2 PCIe 5.0 x16-slots en 5 on-board M.2-slots, waaronder 4 M.2 Gen4 x4. Bovendien hebben beide directe 18 VRM-fasen met 75A SPS en heeft de MPG Z690 EDGE WIFI directe 16 VRM-fasen met 75A SPS. Wat je ook kiest, je zult tevreden zijn.

De eerste die je aandacht trekt in de MPG-reeks is waarschijnlijk de MPG Z690 FORCE WIFI. De MPG Z690 FORCE WIFI heeft voor het eerst een zilver-wit kleurenschema. De zilver-witte covers matchen met de zwarte PCB, waardoor je pc een unieke en bijzondere uitstraling krijgt.

The Triumphant Playground – MAG-serie
Het kenmerkende arsenaalpatroon van de MAG zal zeker indruk maken. Het gloednieuwe ontwerp is geïnspireerd op militaire constructies. De MAG Z690 TORPEDO behoudt het pacific blue kleurenschema, dat goed wordt ontvangen door onze fans. De MAG-serie is gemaakt voor succes.

Naast het design heeft de MAG-serie uitstekende specificaties. De MAG Z690 TOMAHAWK WIFI en de MAG Z690 TORPEDO zijn geüpgraded naar 16 Duet Rail Power System met 70A SPS. Met 1 PCIe 5.0 x16 slot en 3 M.2 Gen4 x4 slots kun je volop genieten van games.

The Brainy Playground – PRO-serie
De PRO-serie is mogelijk populair bij bedrijven en creators. Met 14 Duet Rail Power System en dubbele 8-pins CPU-connectoren, zullen de PRO Z690-A en de PRO Z690-A WIFI helpen bij het voltooien van je taken. De PRO-serie is ook uitgerust met 1 PCIe 5.0 x16-slot en 4 on-board M.2-slots, die je werkefficiëntie kunnen verbeteren. Het lineaire ontwerp past op alle mogelijke manieren bij je kantoor of studio voor een meer uniforme uitstraling.

Prijzen en beschikbaarheid
Prijzen en beschikbaarheid zijn nog niet bekend.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments