[PR] MSI lanceert Spatium M480 NVMe M.2 SSD’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

[Taipei, Taiwan] MSI kondigt de lancering aan van een vlaggenschipmodel voor zijn SSD-productlijn – SPATIUM M480 PCIe 4.0 NVMe M.2 HS. MSI SSD’s verfijnen de identiteit van ons bedrijf als een krachtig pc-merk door ons ecosysteem uit te breiden en de categorie van hoogwaardige opslag te bestrijken. Deze SSD’s zijn gebouwd met hoogwaardige 3D NAND-flash met hoge dichtheid die geweldige prestaties leveren met leessnelheden tot 7000 MB/sec. Op de SPATIUM M480 verbetert het aluminium bronskleurige koellichaam de warmteafvoer om de overdrachtssnelheden voor professionals, makers van inhoud en gamers te behouden. Andere prestatieverbeterende technologieën zijn onder meer een DRAM-cachebuffer en een SLC-cache.

SPATIUM M480 is het snelste product in de SPATIUM-reeks met drie opslagcapaciteiten – 500 GB, 1 TB en 2 TB, waardoor veeleisende makers van inhoud en gamers de volgende opslagprestaties krijgen. Naleving van PCIe Gen 4- en NVMe 1.4-standaarden ontketent de nieuwste extreme overdrachtssnelheden tot 7000 MB/sec sequentiële lees- en 6800 MB/sec sequentiële schrijfsnelheden. Het bronskleurige aluminium koellichaam voert de warmte efficiënt af met zijn gestapelde vinstructuur, waardoor de SSD-temperatuur onder belasting tot 20 ° C wordt verlaagd en de M480 maximale prestaties kan leveren onder zware werkbelastingen. SPATIUM M480 ondersteunt een uitgebreide reeks gegevensfoutcorrectiefuncties, waaronder LPDC ECC en E2E-gegevensbescherming, en biedt een hoog gewaardeerde TBW (Terabytes Written) voor uitstekende duurzaamheid en een lange levensduur, ondersteund met een beperkte garantie van 5 jaar.

MSI heeft nog geen specifieke prijzen en beschikbaarheid genoemd.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments