[PR] MSI onthult de Radeon™ RX 6600 MECH 2X grafische kaart


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

[Taipei, Taiwan] Als toonaangevend merk in True Gaming-hardware kondigt MSI met trots de MSI Radeon™ RX 6600 MECH 2X grafische kaart aan, ontworpen om ongelooflijke 1080p-game-ervaringen te leveren voor een breed scala aan enthousiaste gamers.

De nieuwe grafische kaarten zijn gebouwd op de baanbrekende AMD RDNA™ 2 gaming-architectuur, ontworpen om de optimale balans tussen prestaties en energie-efficiëntie te bieden. Met 32 ​​MB high-performance AMD Infinity Cache, 8 GB GDDR6-geheugen, AMD Smart Access Memory™ en andere geavanceerde functies, zijn de nieuwe grafische kaarten ontworpen om desktop-gaming-ervaringen van de volgende generatie naar de midrange-markt te brengen. Ze ondersteunen ook de AMD FidelityFX™ Super Resolution open-source ruimtelijke opschalingsoplossing, die is ontworpen om de framerates te verhogen en tegelijkertijd game-ervaringen met hoge resolutie te leveren.

De MECH-serie keert terug met de MSI Radeon™ RX 6600 MECH 2X grafische kaart, nu uitgebreid met de veelgeprezen MSI TORX FAN 3.0. Het prestatiegerichte MECH-ontwerp biedt de essentie om elke taak te volbrengen, of het nu voor spel of werk is. Een krachtig koelsysteem, een versterkende achterplaat met een geborstelde afwerking en het stijve industriële ontwerp maken de MECH-kaart geschikt voor elke pc-build.

De MSI Radeon™ RX 6600 MECH 2X grafische kaart beschikt over het volgende:
– TORX FAN 3.0 – De bekroonde MSI TORX Fan 3.0 genereert hoge statische druk en verlegt de grenzen van thermische prestaties.
– Zero Frozr – Zero Frozr is de stilte voor de storm, die de ventilatoren stil en stil houdt totdat koeling nodig is.
– Thermische vulling – Een overvloed aan thermische vullingen bieden extra paden voor warmteoverdracht direct van de componenten.

Beschikbaarheid
De nieuwe MSI Radeon™ RX 6600 MECH 2X grafische kaart zal naar verwachting beschikbaar zijn vanaf 13 oktober 2021.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.