[PR] MSI ontvangt twee Computex 2021-awards


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

[Taipei, Taiwan] MSI, een wereldleider op het gebied van gaming, blijft zijn desktopproductlijn innoveren en heeft voortgebouwd op zijn sterke erfgoed van prestaties om zijn eerste krachtige desktop-pc te leveren die speciaal is gebouwd voor makers. Vandaag zijn we absoluut vereerd om aan te kondigen dat MSI MEG Aegis Ti5 de Best Choice of the Year Award en Gold Award heeft gewonnen, en dat MSI Creator P50 de Category Award in COMPUTEX 2021 heeft gewonnen. MSI neemt deze eer als verantwoordelijkheid om de beste gaming- en creatie-ervaring voor gamers en makers.

“De bevestiging van de COMPUTEX 2021 Best Choice of the Year Award, de enige van het jaar, demonstreerde volledig MSI’s buitengewone kracht in esthetisch design en innovatieve technologieën. De gaming-desktop MEG Aegis Ti5 is een meesterwerk met de geavanceerde technologieën van MSI, feedback van professionele gamers, teams en een uitstekend esthetisch ontwerp. De perfecte hardware-integratie en optimale software-tuning zullen alle gamers zeker de ongekende game-ervaring brengen. Bovendien verpakt de Creator P50 uitstekende prestaties, snelle transmissie, verschillende I/O-poorten en authentieke geluidskwaliteit in het stijlvolle chassis. Dit is een geweldig moment voor alle makers!” zei Sam Chern, MSI Vice President Marketing.

MSI MEG Aegis Ti5 Gaming Desktop – Weg naar de toekomst
Het tijdperk van informatie-explosie, hoe snel en gemakkelijk het spelsysteem te bedienen, is een groot probleem voor gamers. De MEG Aegis Ti5 doorbreekt het traditionele gaming-desktopconcept, met ’s werelds eerste HMI (Human Machine Interface) Gaming Dial-ontwerp gamers kunnen eenvoudig de spelprestaties aanpassen en systeemstatistieken in het display controleren.

Het avant-garde ontwerp van futuristische supercars met de nieuwste Intel Core i9 K-serie processors en GeForce RTX 30-serie grafische kaart, 3A-games kunnen worden uitgevoerd met de meest vloeiende en meest delicate gamebeelden. Binnen MSI’s exclusieve Silent Strom Cooling 4-ontwerp met het scheiden van de vier heetste componenten – CPU, VGA, PSU en VRM om interactie tussen warmte en lucht ertussen te voorkomen, zorgen ervoor dat het systeem gedurende lange tijd de hoge prestaties kan behouden, haperingen en vertragingen zijn geen problemen meer voor gebruikers van MEG Aegis Ti5.

MSI Creator P50 – Creëer een prachtig moment
Creator P50 is geïnspireerd op de wireframe-modellering die zeer goed bekend is bij makers. Het veelhoekige snijpatroon op het voorpaneel weerspiegelt de groei, transformatie van een maker. Met een ontwerp van geborsteld metaal op zijn kleine chassis van 4,72 liter, wordt het een professionele, schone en stijlvolle creativiteitscentrum wanneer ze die creatieve sappen laten stromen! Dit unieke geometrische ontwerp past in elke moderne omgeving en past onmiddellijk in bijna elk soort werkruimte.

Hoewel het kleine chassis van 4,72 liter het misschien niet meteen verraadt, is deze compacte desktop uitgerust met de nieuwste 11e generatie Intel Core i7-processor voor een razendsnelle computerervaring. Het kan met gemak allerlei professionele toepassingen aan. De Creator P50 wordt ook geleverd met een groot aantal aansluitmogelijkheden voor bijna elk soort apparatuur. Het beschikt over een Thunderbolt 4 (USB 4.0) USB-C-poort op het voorpaneel met snelheden tot 40 Gbps. Van professionele Thunderbolt-schermen tot razendsnelle netwerkapparaten, met deze poort op het voorpaneel kunt u werken zonder in te leveren op compatibiliteit of zelfs maar een greintje prestaties. Netwerkconnectiviteit zal geen probleem zijn met de Creator P50, dankzij de snelle bekabelde en Wi-Fi-opties die in het systeem zijn ingebouwd. Terwijl de 2,5 Gigabit LAN zorgt voor bekabelde connectiviteit met razendsnelle snelheden, biedt Wi-Fi 6 2,4 Gigabit snelheden met verbeterde betrouwbaarheid zonder kabels!Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments