[PR] MSI toont drietal RTX 3050 modellen


MSI heeft recent een drietal custom modellen van de RTX 3050 aangekondigd. Deze RTX 3050, tot dusver de eenvoudigst uitgeruste RTX-GPU, beschikt over 2560 CUDA-cores, 8GB GDDR6-geheugen op een 128-bit bus en een maximaal vermogen van 130W. We bespreken hier kort de nieuwe modellen van MSI.

GAMING-serie
MSI rust de gloednieuwe RTX 3050 uit met het iconische TWIN FROZR 8 thermische ontwerp op de GAMING-serie. In vergelijking met de vorige generatie is het ontwerp met dubbele ventilator verbeterd met TORX FAN 4.0, dat is voorzien van paren ventilatorbladen die aan elkaar zijn gebonden met een buitenste schakel om de luchtstroom naar het TWIN FROZR 8-koelsysteem te concentreren. Het koellichaam is voorzien van geavanceerde aero- en thermodynamische technologieën voor een efficiënte warmteafvoer, het verlagen van temperaturen en het behouden van hoge prestaties. Het algemeen erkende agressieve uiterlijk benadrukt een oogverblindende show van Mystic Light RGB die in de kaart is verwerkt. Bedien en synchroniseer eenvoudig LED-verlichte componenten met de geüpgradede MSI Center-software.

VENTUS 2X-serie
De VENTUS 2X-serie zal ook beschikbaar zijn op de GeForce RTX 3050, nu verbeterd met MSI’s veelgeprezen TORX FAN 3.0 in een configuratie met twee ventilatoren. Het prestatiegerichte ontwerp van VENTUS behoudt de essentie om elke taak uit te voeren, of het nu om te spelen of om te werken is. Een krachtig koelsysteem, een versterkte achterplaat met geborstelde afwerking en de solide industriële esthetiek maken de VENTUS-kaart geschikt voor elke pc-build.

AERO ITX-serie
De kracht van een grafische kaart van volledige grootte in een ongelooflijk klein pakket. De MSI GeForce RTX 3050 AERO ITX-serie maakt gebruik van een enkele krachtige ventilator op een compact koellichaam met efficiënte heatpipes voor optimale thermische dissipatie. AERO ITX grafische kaarten zijn uitstekend geschikt voor systemen met een kleine vormfactor, passen in vrijwel elk systeem en garanderen meeslepende game-ervaringen

MSI heeft nog geen specifieke prijzen voor de nieuwe modellen bekendgemaakt.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments