[PR] MSI toont geheel nieuwe MAG CORELIQUID C- en MAG CORELIQUID P-serie AIO-vloeistofkoelers


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

Gedurfd en opvallend, de MAG CORELIQUID C-serie en MAG CORELIQUID P-serie zijn MSI’s nieuwste alles-in-één vloeistofkoelers. Beide series vloeistofkoelers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten radiatoren in 240 mm, 280 mm en 360 mm. Wat hen onderscheidt, is hun uiterlijk, waarbij de MAG CORELIQUID C-serie er levendig uitziet dankzij de ARGB-verlichting op het waterblok en de ventilatoren. Aan de andere kant ziet de MAG CORELIQUID P-serie er bescheiden en ingetogen uit met een verduisterd ontwerp door het waterblok en de ventilatoren.

LGA 1700-ONDERSTEUNING
Een belangrijk aspect van deze twee series vloeistofkoelers is de socketondersteuning. Vanwege de nieuwe LGA 1700-socket hebben velen zich afgevraagd of bestaande of geplande CPU-koelers compatibel zullen zijn met Intel’s naderende Alder Lake-processors.

De MAG CORELIQUID C-serie en de MAG CORELIQUID P-serie zijn de nieuwste CPU-koelers van MSI die op de markt komen met socket LGA 1700-ondersteuning. De LGA 1700 is Intel’s volgende generatie CPU-socket, die later dit jaar debuteert met de Alder Lake-processors van het bedrijf. Wat dit nieuws nog spannender maakt, is dat, in tegenstelling tot andere merken die LGA 1700-ondersteuning bieden via toekomstige klantenondersteuning, de MAG CORELIQUID C-serie en MAG CORELIQUID P-serie de LGA 1700 direct uit de doos ondersteunen.

Je merkt meteen de waterblokken van beide vloeistofkoelers op. Ze zijn onorthodox en onderscheidend, zeer geschikt voor degenen die de norm beu zijn en iets anders willen toevoegen aan hun dagelijks leven. Het is opgedeeld in vier unieke diamantgeslepen delen en is voorzien van ons trotse MSI-logo-embleem.

De pompen van beide vloeistofkoelers zijn geïntegreerd in de radiatoren voor geluidsdemping en geluidsreductie. Door de pomp in de radiator te plaatsen, wordt ook de levensduur van de pomp verlengd door deze weg van de warmtebron te plaatsen. De driefasenmotor in het hart van de pomp genereert minimale trillingen voor een langdurige werking. Wat de koelprestaties betreft, voert het gesplitste pad door de radiator snel warmte af en pompt de gekoelde vloeistof effectief terug in de lus.

De MAG CORELIQUID C-serie en MAG CORELIQUID P-serie komen binnenkort naar je toe, dus houd MSI’s sociale media en nieuws in de gaten.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments