[PR] MSI toont Radeon RX 6600 XT-modellen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

[Taipei, Taiwan] Als toonaangevend merk in True Gaming-hardware kondigt MSI met trots de MSI AMD Radeon RX 6600 XT GAMING X en MECH 2X grafische kaarten aan. Uitgerust met AMD Radeon RX 6600 XT GPU’s aangedreven door de baanbrekende AMD RDNA™ 2 gaming-architectuur, zijn de nieuwe graphics ontworpen om het ultieme in 1080p-gaming te leveren voor een breed scala aan enthousiaste gamers.

DOORBRAAK AMD RDNA 2 GAMING ARCHITECTUUR
Gebouwd op AMD RDNA 2 GAMING-architectuur, zijn AMD Radeon RX 6600 XT-serie grafische kaarten ontworpen om optimale prestaties en energie-efficiëntie te leveren. Deze nieuwe grafische kaarten ondersteunen de nieuwste technologieën, waaronder DirectX® Raytracing (DXR), variable rate shading (VRS) en AMD FidelityFX, waardoor gamers realistische verlichting, schaduwen en reflecties kunnen ervaren met rijke details in ondersteunde gametitels.

GAMING-serie
De nieuwe MSI AMD Radeon™ RX 6600 XT GAMING X grafische kaarten hebben het iconische TWIN FROZR 8 thermische ontwerp. Deze iteratie van MSI’s geavanceerde ontwerp met dubbele ventilator is verbeterd met TORX FAN 4.0, waardoor ventilatorbladparen aan elkaar zijn gebonden met een buitenste schakel om de luchtstroom in het TWIN FROZR 8-koelsysteem te concentreren. Het koellichaam is voorzien van geavanceerde aero- en thermodynamische technologieën voor efficiënte warmteafvoer die de kerntemperaturen verlaagt met behoud van hoge prestaties. Dazzling Mystic Light RGB ingebracht in de zijkant van de kaart is eenvoudig te bedienen en kan worden gesynchroniseerd met andere compatibele LED-verlichte componenten via de nieuw uitgebrachte MSI Center-software.

De MSI AMD Radeon RX 6600 XT GAMING X grafische kaart beschikt ook over het volgende:
Torx Fan 4.0 – Een nieuw ventilatorontwerp met sportieve paren ventilatorbladen die aan elkaar zijn gebonden met een buitenste schakel en een rand vormen die de luchtstroom in het bijgewerkte TWIN FROZR 8-koelsysteem concentreert.
Core Pipes – Precisie-gefreesde heatpipes zorgen voor maximaal contact met de GPU en verspreiden warmte over de volledige lengte van het koellichaam.
Metalen achterplaat – Een achterplaat met matte afwerking versterkt de grafische kaart en zorgt ook voor efficiënte passieve koeling met de implementatie van thermische pads.

MECH-serie
De MECH-serie keert terug met de MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2X grafische kaart, nu verbeterd met de veelgeprezen MSI TORX FAN 3.0. Het prestatiegerichte MECH-ontwerp biedt de essentie om elke taak te volbrengen, of het nu voor spel of werk is. Een krachtig koelsysteem, een versterkende achterplaat met een geborstelde afwerking en een stevig industrieel ontwerp maken de MECH-kaart geschikt voor elke pc-build.

De MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2X grafische kaart heeft het volgende:
TORX FAN 3.0 – De bekroonde MSI TORX Fan 3.0 genereert hoge statische druk en verlegt de grenzen van thermische prestaties.
Zero Frozr – Zero Frozr is de stilte voor de storm, die de fans stil en stil houdt totdat koeling nodig is.
Thermische vulling – Een overvloed aan thermische kussens bieden extra paden voor warmteoverdracht rechtstreeks van de componenten.

Beschikbaarheid
De nieuwe MSI AMD Radeon RX 6600 XT GAMING- en MECH-serie kaarten zullen naar verwachting beschikbaar zijn vanaf 11 augustus 2021. Er zijn nog geen specifieke prijzen genoemd.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments