[PR] MSI vernieuwt de nieuwste all-AMD gaming-laptop: Bravo 15


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

(TAIPEI, TAIWAN) MSI, een toonaangevende fabrikant van bedrijfs-, ontwerp- en gamingtechnologie, brengt een nieuwe generatie laptop uit de AMD-gamingserie in een nieuw jasje, de nieuwe Bravo 15, uitgerust met de nieuwste AMD Ryzen™ 5000 H-serie Mobiele processors en de Radeon™ RX 5500M grafische kaart. MSI blijft het voordeel op de markt voor laptops met AMD-technologie versterken om aan de uiteenlopende vraag van verschillende gamegebruikers te voldoen.

De nieuwe Bravo 15 is uitgerust met de allernieuwste 7nm-technologie AMD Ryzen™ 5000 H-serie processors, die een aanzienlijke verbetering van meer dan 15% heeft dan het model van de vorige generatie. Met de desktop-achtige prestatie-upgrade wordt Bravo 15 een van de beste keuzes voor de reguliere gaming-gebruikers.

De nieuwe Bravo 15 wordt ook geleverd met Radeon RX 5500M Graphics die is afgestemd op Radeon Image Sharpening en Radeon Anti-Lag-functies. Het verbeterde niet alleen het beelddetail, maar verkleinde ook de invoervertraging, die samen je game-ervaring naar een hoger niveau tillen.

De nieuwe Bravo 15 wordt geleverd met een exclusief ontwerp Cooler Boost 5 thermische technologie, brengt de innovatieve thermische oplossing met 2 ventilatoren en 6 warmtepijpen. De opnieuw ontworpen heatpipe kan meer luchtstroom genereren die gemakkelijk de kerntemperatuur verlaagt, wat zorgt voor de ultieme game-ervaring. Het nieuwe chassisontwerp met het display met een dunne rand van 5 mm, het onafhankelijke numerieke toetsenblok, de verlichte en intuïtieve sneltoets voor gamers die aan alle behoeften van gamers voldoet.

De nieuwe Bravo 15 is voorzien van het gloednieuwe MSI Center waarmee gebruikers hun persoonlijke app-lijst kunnen aanpassen, wat onnodige software- en systeembelasting voorkomt. Bovendien wordt de Bravo 15 geleverd met MSI App-speler, die een naadloze game-ervaring geeft tussen mobiel en laptop.

Om gebruikers sneller weer naar games te helpen, is de nieuwe Bravo 15 de eerste gaming-laptop die ondersteuning biedt met moderne stand-byfunctie. Het zorgt ervoor dat de gebruiker sneller inlogt en direct wakker wordt, terwijl het systeem in evenwicht wordt gehouden om achtergrondtaken te verwerken, wat een langere levensduur van de batterij oplevert.

Met de diversiteit van de vraag op de gamingmarkt, biedt MSI verschillende oplossingen voor gamers met solide prestaties en een gebruikersgericht ontwerp. De nieuwe Bravo 15 wil de beste gaming-laptops zijn, zowel qua prestaties als qua waarde voor gamers.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.