[PR] MSI verrijkt SSD-productlijn met SPATIUM M390


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

[Taipei, Taiwan] MSI kondigt de lancering aan van zijn snelste Gen3 PCIe NVMe-model voor zijn SSD-productlijn – SPATIUM M390 NVMe M.2. MSI blijft zijn identiteit verfijnen als een krachtig pc-merk en SPATIUM was bedoeld om ons ecosysteem uit te breiden en de categorie van hoogwaardige opslag te dekken. Deze SSD’s zijn gebouwd met hoogwaardige, high-density 3D NAND-flash die het beste compromis op het gebied van prestaties en uithoudingsvermogen biedt voor professionals, makers van inhoud en gamers.

SPATIUM M390, het snelste Gen3 PCIe-model voor de MSI SSD-reeks
SPATIUM M390 is ontwikkeld om te voldoen aan de verwachtingen van mainstream SSD-consumenten. Dankzij de PCIe3-interface met hoge snelheden tot 3300 MB/sec sequentiële lees- en 3000 MB/sec sequentiële schrijfsnelheden kunnen gebruikers genieten van snelle bestandsoverdrachten en korte laadtijden. Beschikbare opslagcapaciteiten zijn 500 GB en 1 TB. M390 ondersteunt een uitgebreide reeks gegevensfoutcorrectiefuncties, waaronder LPDC ECC en E2E-gegevensbescherming, en biedt een hoog gewaardeerde TBW (Terabytes Written) voor uitstekende duurzaamheid en een lange levensduur, ondersteund met een beperkte garantie van 5 jaar.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments