[PR] MSI’s MPG QUIETUDE 100S stille gaming-pc-behuizing is hier


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

Voor mensen die een bescheiden en meer gereserveerde opstelling willen terwijl het leuk blijft, kijk eens hier. De MPG QUIETUDE 100S is onze eerste stille gaming-pc-behuizing met een verscheidenheid aan geluidsdempende functies en eersteklas materialen. De MPG QUIETUDE 100S is klaar om te presteren, en je kunt het gewoon niet horen aankomen.

De MPG QUIETUDE 100S is het eerste product van MSI dat zich richt op stille prestaties. Het beschikt over MSI’s innovatieve MEG SILENT GALE P12-ventilator, die in staat is om voldoende luchtstroom te leveren voor systeemkoeling met behoud van een laag geluidsniveau (voor meer informatie over de MEG SILENT GALE P12-ventilator). Het beschikt over drie panelen door het hele systeem met geluiddempende schuimen die geluid effectief kunnen insluiten. Op de IO-poort van de MPG QUIETUDE 100S bevindt zich ook een knop voor het regelen van de ventilatorsnelheid waarmee de snelheid van de ventilator kan worden ingesteld op drie RPM-trappen van 100%, 70%, 0%. Dit is zodat gebruikers zelf kunnen kiezen of ze koelprestaties willen met voldoende luchtstroom of een volledig stille werking.

Het bescheiden uiterlijk van de MPG QUIETUDE 100S wordt verder benadrukt door wat speelsheid. Het voorpaneel kan ARGB-verlichting projecteren, terwijl de zijkant een ARGB-lichtstrip heeft. Deze sprankelende functies kunnen beide gemakkelijk worden bediend via de Insta-Light Loop op de IO-poort met een druk op de knop.

De MPG QUIETUDE 100S is ook een uiterst capabele gaming-pc-behuizing. Het beschikt over een VGA-steunbeugel die grafische kaarten van verschillende gewichten en formaten kan dragen. Aan de zijkant bevindt zich een scharnierend raam van gehard glas dat de beste duurzaamheid en systeemtoegankelijkheid biedt. Als koelprestaties iets voor u zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken. De MPG QUIETUDE 100S is geoptimaliseerd om een ​​effectieve luchtstroom te bieden en kan in totaal tot 7 ventilatoren monteren.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments