[PR] MSI’s PRO AP241 vereenvoudigt je leven


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

[Taipei, Taiwan] MSI, een wereldleider in hoogwaardige en innovatieve computeroplossingen, heeft de PRO AP241 11M All-in-One PC aangekondigd. Met krachtige processors en oogzorgtechnologie met een IPS-paneel voor een brede kijkhoek en verbeterde kijkervaring, is de PRO AP241 ontworpen met efficiëntie en productiviteit in het achterhoofd. Terwijl de meeste All-in-One pc’s op de markt gebruikmaken van processors van mobiele kwaliteit, is de PRO AP241 11M uitgerust met de H510-chipset van desktopkwaliteit met nieuwe 11e generatie Intel® Rocket Lake-CPU’s voor ongeëvenaarde prestaties. Het is eenvoudiger dan ooit om deze All-in-One pc te upgraden met relatief eenvoudiger toegang tot kritieke componenten zoals de CPU, RAM, SSD en HDD. Dit verhoogt de bruikbaarheid van het product in de loop van de tijd met mogelijke upgrades en eenvoudiger onderhoud.

Zorg over je werk en studie
PRO AP241 11M kan de workflow en efficiëntie helpen verbeteren. Met een HDMI-uitgang kun je een andere monitor aansluiten en gemakkelijk door meerdere vensters of documenten tegelijkertijd navigeren. Anti-flikkertechnologie voor het display helpt uw ​​ogen gezond te houden en vermoeidheid te verminderen tijdens lange werkuren. Met tot Intel® Core™ i7-11700 processor, blijft de PRO AP241 responsief met lage laadtijden bij multitasking, terwijl hij koel blijft dankzij het server-grade koelsysteem om CPU thermische throttling te verminderen. Informatiebeveiliging is altijd onmisbaar voor bedrijven; de PRO AP241 ondersteunt FW TPM-technologie die apparaatgegevens kan beschermen tegen aanvallen door schadelijke software en ongeautoriseerde toegang.

Maak het eenvoudig om verbinding te maken met de wereld
Met een slank ontwerp en twee kleurstellingen, geeft de PRO AP241 een professionele en strakke uitstraling aan elk kantoor of elke kamer. Wanneer u een online conference call of online cursussen moet bijwonen, sluit u eenvoudig de meegeleverde MSI Full HD Webcam met geïntegreerde microfoon aan op de pc. Bluetooth 5.2 en ingebouwde WiFi versterken de compatibiliteit van draadloze apparaten met headsets, muizen, toetsenborden en meer om de gebruikerservaring te verbeteren en kabelwarboel te verminderen. Het IPS-paneeldisplay met een brede kijkhoek en Full HD-resolutie (1920×1080) zorgt voor kristalheldere videogesprekken en gemakkelijk leesbare tekst en afbeeldingen. Bovendien maakt het ontwerp zonder gereedschap de PRO AP241 eenvoudig te monteren en te demonteren, waardoor het systeem eenvoudig kan worden verplaatst wanneer dat nodig is.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments