[PR] MSI’s PRO DP20Z 5M-PC maakt uw bedrijf sterker


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

[Taipei, Taiwan] MSI, een wereldleider in hoogwaardige en innovatieve computeroplossingen, heeft de PRO DP20Z 5M Business & Productivity PC aangekondigd. Het wordt geleverd in zowel barebone- als volledige systeemoplossingen. Met een krachtige processor, exclusieve software en verschillende IO-poorten is de PRO DP20Z 5M ontworpen met efficiëntie en productiviteit in het achterhoofd.

Meer kracht, meer flexibiliteit
Alles wat je nodig hebt voor het bedrijfsleven zit al in de 2.6L zakelijke en productiviteits-pc – PRO DP20Z 5M. Geïnspireerd door de natuurlijke bamboe en zijn doorzettingsvermogen, transformatie en verfijning, staat het ontwerp van PRO DP20Z voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en stabiliteit. Het zou zijn leven hebben behouden zoals het alleen groeide als het een sterke basis ontwikkelt. De barebone en volledige systeemoplossing maakt het flexibeler voor verschillende gebruikers en ondernemingen. De volledige systeemoplossing met de nieuwste AMD Ryzen 5000-serie APU komt binnenkort beschikbaar. Met maximaal Ryzen™ 7 5700G APU en DDR4 3200MHz 64GB geheugen, kan het gebruikers helpen om betere en snellere computerprestaties te ervaren tijdens het analyseren van gegevens en wanneer game-amusement nodig is. Het ondersteunt maximaal drie schermen en een 4K-resolutie bij 60 Hz, zodat gebruikers een reclamebord kunnen aansluiten om hun producten weer te geven of het als een krachtige thuisbioscoop-pc kunnen gebruiken. Het draagbare formaat en voldoende functies voldoen volledig aan de behoeften van verschillende scenario’s.

Wees productief en georganiseerd
Als het gaat om het verbeteren van uw werkefficiëntie, is MSI’s exclusieve software MSI Center wat u nodig heeft. Gebruikers kunnen hun eigen MSI Center aanpassen door de functies in te stellen op basis van hun behoeften en kunnen onnodige werkbelasting voor het systeem voorkomen. Bovendien kunnen USB 3.2 Gen2 Type C- en Type-A-poorten met snelheden tot 20 Gbps helpen de tijd die nodig is voor gegevensoverdracht te verkorten en uw workflow soepeler en sneller te maken. Om uw bedrijf te ondersteunen, beschikt de PRO DP20Z over FW TPM, zodat u kunt genieten van een veiligere omgeving voor uw bedrijfsinformatie en u zich geen zorgen hoeft te maken over informatiebeveiligingsproblemen. Laten we nu productief en georganiseerd zijn met de PRO DP20Z 5M.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments