[PR] MSI’s PRO DP21-serie Business & Productivity PC is klaar om uw sterkste basis te zijn


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

[Taipei, Taiwan] MSI, een wereldleider in hoogwaardige en innovatieve computeroplossingen, blijft haar desktopproducten innoveren met de aankondiging van de PRO DP21 11M, een gloednieuwe Business & Productivity PC. Het heeft een zakelijk en flexibel ontwerp in zijn compacte vormfactor van 2,3 liter die in elke werkruimte past. Met het exclusieve MSI Center en verschillende IO-poorten is de PRO DP21-serie ontworpen om efficiënt en productief te zijn voor moderne zakelijke behoeften.

Ontwikkel een sterke basis met een stijlvol ontwerp
De MSI PRO DP21-serie is geïnspireerd op het doorzettingsvermogen, transformatie en verfijning van natuurlijke bamboe. Een bamboeboom sluimert vier jaar om in de vijfde exponentieel te groeien. Het plantje groeide ondergronds en ontwikkelde een wortelstelsel dat sterk genoeg was om zijn potentiële uitgaande groei in het vijfde jaar en daarna te ondersteunen. Het zou zijn leven hebben behouden zoals het groeide, alleen als het een sterke basis ontwikkelt, dan zal het dertig meter lang worden. Dit is de MSI PRO DP21-serie.

Ontworpen met geoptimaliseerde productiviteit en efficiëntie
Voor zakelijke professionals die op zoek zijn naar elegante, best-in-class oplossingen die zijn ontworpen met geavanceerde componenten, eersteklas betrouwbaarheid en verfijnde esthetiek, zorgt de MSI PRO DP21-serie voor een concurrerende werkomgeving.

Het biedt krachtige prestaties die zijn gericht op de unieke vereisten van kleine en middelgrote bedrijven. Met tot de nieuwste 11e generatie Intel® Core™ i7-processor en 64 GB geheugen met dual-channel ontwerp, kunnen gebruikers een adembenemende document- en presentatiebewerkingservaring ervaren. Gebruikers kunnen ook genieten van een soepelere analyse van big data en minder tijdverspilling tijdens het werk, of gewoon genieten van hoogwaardige graphics of 4K-video voor elk soort amusement. Met twee COM-poorten en acht USB-poorten kunt u volledig verbinding maken met uw POS-apparaten, zoals barcodescanners, bonprinters en nog veel meer. De COM-poort kan ook communiceren met de programmeerbare logische controllers (PLC’s) of met andere modules zoals operator/HMI, motorcontrollers, een robot of een vision-systeem in een intelligente fabriek.

Werk met efficiëntie en veiligheid
Als het gaat om het verbeteren van uw werkefficiëntie, mag u de exclusieve MSI-software MSI Center niet missen. Gebruikers kunnen hun eigen MSI Center aanpassen door de functies in te stellen op basis van hun behoeften en onnodige systeembelasting te voorkomen. Het helpt u prioriteiten te stellen en de beschikbare middelen toe te wijzen om de prestaties van de software die het belangrijkst is voor uw werk te versnellen. Het MSI Center maakt ook gebruik van A.I. technologie om u te helpen bij het vinden van foto’s of materialen met door u gekozen tags.

Om uw bedrijf te ondersteunen, gebruikt de PRO DP21 FW TPM om u een veiligere omgeving voor uw bedrijfsinformatie te bieden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over informatiebeveiligingsproblemen.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.