[PR] Nieuwe Razer Kishi Universal Gaming Controller voor iPhone ondersteunt Xbox Game Pass Ultimate


Dit artikel is een persbericht van Razer

Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, onthult de Razer Kishi Universal Gaming Controller for iPhone (Xbox). Deze controller is ontworpen voor het streamen van Xbox Game Pass Ultimate op iPhone-toestellen. Met de volledig geïntegreerde draagbare controller, kunnen gamers nu meer dan honderd games spelen die beschikbaar zijn op Xbox Game Pass Ultimate. De controller is ook MFi-gecertificeerd en werkt naadloos met compatibele iOS-games, zoals die van Apple Arcade.

De Razer Kishi Universal Gaming Controller for iPhone (Xbox) biedt geavanceerde gaming-functies voor mobiele gamers. De controller zorgt voor meer precisie en controle dankzij klikbare analoge thumbsticks, een volledige multifunctionele knoppenindeling en een achtwegs D-pad. De nieuwste toevoeging aan de Kishi controller line-up heeft hetzelfde comfortabele ergonomische ontwerp waar de Razer Kishi bekend om staat. Daarnaast heeft hij een nieuw ontwerp met monochrome knoppen op de voorkant.

Gamers ontvangen bij aankoop van de controller ook een gratis proefabonnement van 90 dagen op Xbox Game Pass Ultimate, dat ze kunnen gebruiken op hun Xbox-console, pc en iPhone.

Prijs en beschikbaarheid
€109,99 – Nu verkrijgbaar via Razer.com en erkende retailersBronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments