[PR] NZXT breidt uit met nieuwe Streaming PC’s en H1 Mini Gaming PC’s


Dit artikel is een persbericht van NZXT

Los Angeles – July 2021 – NZXT, een toonaangevende fabrikant van hardware, software en diensten voor de pc-gaming community, heeft vandaag de uitbreiding aangekondigd van zijn succesvolle productlijn met streaming-pc’s en H1 Mini-pc’s. Vanaf vandaag zijn de Basic-, Plus- en Pro-versies beschikbaar om gamers en contentmakers snel te voorzien van een gaming-pc die past bij hun prestatie wensen en budget.

De Streaming PC serie is ontwikkeld om streamers de juiste hardware te geven voor een optimale beleving. Het basismodel heeft een Ryzen 5 5600x CPU en een Nvidia GeForce RTX 2060 videokaart voor een prijs van € 1699. Dit geeft streamers genoeg kracht om hun favoriete games te spelen en tegelijkertijd makkelijk te streamen. Voor meer rekenkracht en grafische kracht zijn de versies Streaming Plus en Streaming Pro verkrijgbaar.

De H1 Mini-pc is ontworpen om gamers een krachtige gaming-pc te bieden die is afgestemd op maximale prestaties in een compact pakket. Vanaf € 1799 wordt de basis-H1 Mini-pc geleverd met een Ryzen 7 5600x en een Nvidia 1660 Ti. Terwijl de H1 Mini Plus en H1 Mini Pro worden geleverd met meer CPU- en GPU-kracht voor gamers die met hogere instellingen en FPS willen spelen.

Volledige specificaties, prijzen en prestatiegegevens voor de afzonderlijke modellen van de streaming-pc-reeks en de H1 Mini-pc-reeks kun je hier vinden

Alle NZXT BLD PC’s zijn nu beschikbaar in de NZXT Online Store in Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland en Oostenrijk.Bronnen: NZXT

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments