[PR] NZXT introduceert zijn populaire lijn van prebuilt pc’s in Europa


Dit artikel is een persbericht van NZXT

München, Duitsland – 20 Juli 2021 – NZXT, toonaangevende designer van computerhardware, software en diensten voor de pc-gamingcommunity, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van zijn succesvolle lijn van prebuilt pc’s, inclusief hun populaire Starter PC-serie, in hun Europese online webshop.

“We zijn erg verheugd om onze populaire lijn van prebuild gaming-pc’s te introduceren bij gamers in Europa.” zegt Philip Bakhramov, Sr. Director, Sales & Marketing – EMEA “Prebuilds van NZXT BLD zijn ontworpen om snel een computer te leveren voor de beste prestaties en prijs. Er is een pre-build die aan jouw behoeften voldoet, of je nu gewoon wilt beginnen met pc-gaming of een content creator bent die een krachtige pc nodig heeft.”

DE STARTER PC SERIES
De Starter PC series,vanaf € 999,-, is voorzien van een AMD Ryzen 5 3600 en Nvidia Geforce GTX 1650 en is de perfecte oplossing om met pc-gaming te beginnen. De Starter Pro-versie is ook beschikbaar voor € 1399 met een Nvidia Geforce RTX 3060 en meer opslagruimte voor gamers die grotere prestatie behoeften hebben.

DE STREAMER PC
De Streamer PC, voor € 1999, is uitgerust met een AMD Ryzen 5 5600X en een Nvidia Geforce RTX 3070, is ontworpen om de meest populaire games prachtig uit te voeren terwijl tegelijkertijd de stream soepel loopt.

DE H1 MINI PC
De H1 Mini PC, is een behuizing met een kleine vormfactor vanaf € 1999, waarmee gamers kunnen profiteren van krachtige componenten zoals de Ryzen 7 5800x en Nvidia GeForce RTX 3060, terwijl ze een kleine PC op hun bureau of woonkamer hebben staan.

DE CREATOR PC
De Creator PC, ontworpen om creators alle kracht te bieden die ze nodig hebben om hun creativiteit de vrijheid te geven, met een Intel Core i9-10900k en Nvidia GeForce RTX 3090, voor € 3999.

Nu rechtstreeks verkrijgbaar via de online winkels in Duitsland, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk en ItaliëBronnen: NZXT

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments