[PR] NZXT kondigt de Capsule USB-microfoon en Boom Arm aan


Dit artikel is een persbericht van NZXT

September 2021 – Los Angeles, CA – NZXT, een toonaangevende designer van computer hardware, software en services voor de pc-community, kondigt de NZXT Capsule aan, een hoogwaardige USB-microfoon die is ontworpen om streamers en gamers op hun best te laten klinken met veel gebruiksgemak.

De NZXT-capsule is een cardioïde microfoon die zich richt op het geven van audio van hoge kwaliteit en het minimaliseren van achtergrondgeluid. Strak ontworpen om op jouw bureau te staan met één polair patroon dat is ontworpen om jou direct, uit de doos, het beste geluid te geven zonder dat er software nodig is. Zodat je duidelijk kunt communiceren met je vrienden tijdens intense gamesessies of als je streamt naar je fans terwijl je op je best klinkt.

“We wilden ons echt focussen op wat gamers en streamers echt nodig hebben.” zegt Johnny Hou, de oprichter en CEO van NZXT. “Daarom zijn er met NZXT Capsule geen onnodige polaire patronen of softwarevereisten nodig voor het gebruik. Het is een elegante microfoon die je gewoon inplugt en gelijk werkt.”

Los wordt er ook een boom arm verkocht die speciaal ontworpen is met de NZXT Capsule in gedachten. Klik de microfoon simpelweg los van de USB voet en verbind hem met de arm.

De Boom Arm, die speciaal is ontwikkeld met de NZXT Capsule in gedachten, is apart verkrijgbaar. Het enige wat je hoeft te doen is de microfoon van de USB-standaard te verwijderen en aan de Boom Arm te bevestigen.

Hoogwaardige audio
Ongelooflijke analoog-naar digitaal conversie technologie zorgt ervoor dat jouw stem de beste in de lobby is.

Ontworpen voor gamers
Een unidirectioneel cardioïde patroon zorgt ervoor dat je minimaal achtergrondgeluid hebt. De interne capsule is afgestemd op spraak in een game-omgeving en optimaliseert de vocale helderheid terwijl je in game bent.

Eenvoudig en robuust
Geen schroeven, ringen of geknoei om de NZXT Capsule op een boom arm te plaatsen. Interne schokdemping zorgt ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken dat jouw microfoon halverwege het spel tegen jouw bureau stoot.

Prijzen en beschikbaarheid
De NZXT Capsule is binnenkort verkrijgbaar met een adviesprijs van €129,99.Bronnen: NZXT

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments