[PR] NZXT kondigt de N7 Z590 aan


Dit artikel is een persbericht van NZXT

Juni, 2021 – Los Angeles, CA – NZXT, een toonaangevende ontwerper van computerhardware, software en services voor de pc-gaming community, kondigt vandaag de release aan van het NZXT N7 Z590-moederbord. Het nieuwste op Intel-gebaseerde ATX-moederbord met zowel de functies als de esthetiek waar de echte bouwers van houden.

De NZXT N7 Z590 brengt het slanke ontwerp en de vereenvoudigde bouwervaring naar Intel’s nieuwste chipset, die Intel’s 11e generatie Rocket Lake CPU’s, PCIe gen 4, en de nieuwste draadloze connectiviteitsstandaarden ondersteunt, waaronder Wi-Fi 6e en Bluetooth V5.1. Feedback van de community was de inspiratie voor het toevoegen van extra I/O aan de achterkant, evenals een verbeterde thermische prestatie met meer stroomfasen en lagen aan het moederbord.

N7 Z490 Functies

INTUITIVE CONTROLS
De N7 Z590 bevat belangrijke functies voor de RGB- en ventilatorcontroller, waardoor intuïtieve bediening van vier RGB-verlichtingskanalen en zeven ventilatorkanalen via CAM mogelijk is. Verlichtingsaccessoires van alle fabrikanten worden ondersteund.

STUNNING CRAFTSMANSHIP
De metalen cover is verkrijgbaar in wit of zwart voor een naadloze look die opgaat in de achtergrond van elke NZXT H-serie behuizing voor een strakke esthetiek.

BUILDING MADE EASIER
De N7 Z590 is voorzien van WiFi 6E-connectiviteit en maakt gebruik van alle PCI Express-lanes die beschikbaar zijn vanaf de CPU en chipset. De lay-out van de N7 stroomlijnt de installatie met een geïntegreerd I/O-schild aan de achterkant en optimaal geplaatste headers voor een eenvoudigere installatie.

– Ontworpen met Intel® Z590-chipset
– Compatibel met Intel® 10e en 11e generatie Core™ i9-, Core™ i7- en Core™ i5-processors
– 12+2 DrMOS Power Phase Design en 6-laagse PCBs
– Intel® Wi-Fi 6E draadloze connectiviteit en Bluetooth V5.1
– Twee M.2-connectoren voor extra opslag
– Ondersteunt memery overclocking tot 4600MHz en Intel® XMP 2.0
– 8-channel high-definition audio

NZXT geeft de N7 Z590 een adviesprijs van €279,99.Bronnen: NZXT (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.