[PR] Philips lanceert B1TC en B1TFL touchscreen monitors


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Philips

Displays zijn overal om ons heen, van thuisgebruik tot kantooromgevingen en openbare ruimtes, maar ze voldoen allemaal aan verschillende behoeften, hebben unieke vereisten en verschillende toepassingen. Dit prominente gebruik inspireert continu bij het creëren van nieuwe en presterende technologieën, die echt aan alle verwachtingen kunnen voldoen. Voor een comfortabele, snelle en responsieve touch-ervaring is hier de Philips in-cell touch-lijn (B1TC-serie), klaar om de productiviteit van iedereen te verhogen. Maar er zijn enkele toepassingen die zeer specifieke, duurzame en veelzijdige monitoren vereisen: informatiepunten, kiosken en in-store-toepassingen. Hun oplossing ligt in de nieuwe Philips Open Frame Touch-monitoren (B1TFL-serie), interactieve displays ontworpen voor blootstelling aan het publiek en verschillende gebruikersscenario’s.

Philips-monitor 172B1TFL
Slanke en snelle touch-ervaring op het bureaublad

De nieuwe B1TC-serie bestaat uit twee modellen: de 23,8 “242B1TC en de 21,5” 222B1TC. Ze vertrouwen op geavanceerde in-celtechnologie en op geprojecteerd capacitief die een betere transmissie en uitstekende responspercentages garanderen, voor een snellere aanraakervaring bij maximaal 10 gelijktijdige puntenaanraking. Onze in-cell aanraaktechnologie zorgt voor een slank ontwerp, met een 3-zijdig randloos IPS-paneel dat zorgt voor brede kijkhoeken. Het display is voorzien van een antireflectiepaneel met 3H-weerstand dat met de Full HD-resolutie altijd geweldige beelden biedt. De meer natuurlijke, vloeiende en snelle aanraakreactie voldoet aan de behoeften en wensen van alle toepassingen thuis, op kantoor of in het onderwijs – ook dankzij de compatibiliteit plug & play met Windows 10 en verschillende Android- en Linux-versies.

24/7 uitmuntende aanraking
De nieuwe B1TFL-serie bestaat uit vier modellen: 23,8 “242B1TFL, 21,5” 222B1TFL, 17 “172B1TFL, 15” 152B1TFL. Ze zijn allemaal voorzien van Projected Capacitive (P-Cap) Touch-technologie voor een vloeiende respons die gemakkelijk 10 vingertoppen tegelijk kan detecteren. Deze technologie werkt met vingers en handschoenen [1], waardoor het uitzonderlijk veelzijdig is en geschikt voor openbare plaatsen. Een ander specifiek kenmerk is edge-to-edge overlay-glas met 7H-krasbestendigheid, essentieel voor een veilige en duurzame touch-ervaring en eenvoudige reiniging of desinfectie in zowel binnen- als buitenomgevingen. De displays hebben ook extra helderheid van 350 nits (Philips 242B1TFL) tot 450 nits (Philips 152B1TFL) en een antireflectiecoating voor comfortabel gebruik onder licht of zonlicht. Omdat elke behoefte anders is qua gebruik en instelling, zijn alle vier de modellen voorzien van IP65 (alleen voorkant) en zijafdichtingsschuim voor bescherming tegen water en stof. De gebruiksduur voegt ook uitzonderlijke waarde toe: deze monitoren zijn klaar om 24/7 op hun best te werken, zodat gebruikers er dag en nacht mee kunnen werken of communiceren.

Volledige en gemakkelijke connectiviteit
Door een echt oplossingsgerichte benadering te gebruiken, is de verbinding ontworpen om zo comfortabel mogelijk te zijn, zonder specifieke toepassingen en behoeften te verwaarlozen. Deze aanraakmonitoren zijn platformonafhankelijk compatibel met verschillende versies van Windows, Android en Linux. De B1TC-serie heeft een VGA-, HDMI- en DisplayPort-ingang, evenals drie USB-A 3.1 (één met snel opladen). Aan de andere kant is de B1TFL-serie uitgerust met VGA-, DVI-, HDMI- en DisplayPort-ingang, evenals een ingebouwde USB-hub (2x USB-A 3.1) om extra hardware en stroomtoestellen aan te sluiten.

De Open Frame-modellen kunnen liggend, staand en met de afbeelding naar boven worden gebruikt. Het montagesysteem biedt zowel VESA-opties als een L-beugelsysteem (meegeleverd in de doos), waarmee de meeste installaties worden afgedekt, terwijl een bekabelde afstandsbediening het OSD bestuurt, zodat het gemakkelijk toegankelijk blijft nadat de monitor is geïnstalleerd.

Geavanceerde in-cell-modellen zijn ontworpen om aan verschillende normen te voldoen en presenteren een 3-zijdig frameloos en slank ontwerp met SmartStand, een Z-ontwerp met dubbele scharnierstandaard die zich aanpast aan uw behoeften en uw productiviteit en comfort verhoogt. VESA-montage is ook beschikbaar.

Gecertificeerd voor comfort en duurzaamheid
Certificeringen spelen een belangrijke rol bij het kiezen van de juiste monitor, specifiek voor open ruimtes: ze zorgen voor het vereiste kwaliteits- of beschermingsniveau dat specifiek is voor deze toepassingen, die vaak worden gekenmerkt door veelvuldig en soms ruw gebruik. De Philips B1TFL-serie beschikt over de fundamentele certificeringen op het gebied van veiligheid en elektronische gevaren. Bovendien zijn ze gecertificeerd EMI Klasse B.

Zakelijk, persoonlijk en educatief gebruik zou niet minder moeten zijn, daarom biedt de B1TC-serie LowBlue-modus, Flicker-Free Technology en EasyRead voor een comfortabele kijkervaring, bijna papierachtig. Bovendien is het volledig gecertificeerd door ES, TCO, EPEAT, TUV en TUV Eye Comfort – voorOver Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.