[PR] Philips toont 27″ gamingmonitor met 240Hz refresh rate


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Philips.

Snelle actiespellen zijn opwindend, maar met de juiste gamingmonitor kunnen ze nog spannender zijn.
Het geheim schuilt in de gaming-specificaties van een monitor, die heldere beelden, ultrasoepele gameplay en gebruiksvriendelijke functies zouden moeten bieden. De 272M1RPE van Philips is een gamingmonitor die is ontworpen om uw ervaring te vergroten en uw zintuigen te prikkelen voor gaming die niet alleen eersteklas is, maar ook comfortabeler om mee te beginnen.

Ultrasnelle, ultra-smooth actie
De 272M1RPE is gebouwd om de snelle actie in competitieve games bij te houden en zit boordevol functies die snelle en vloeiende games mogelijk maken. Op de voorgrond staat AMD FreeSync ™ Premium, wat tearing en stotteren elimineert, zodat u soepel door die snelle games kunt blazen.

De snelheid gaat door met de ultrasnelle verversingssnelheid van 240 Hz, die vrijwel vertragingsvrij gamen biedt, en een responstijd van 0,5 ms voor een ultrasnelle snelheid die zorgt voor scherpe beelden en soepele gameplay. Om nog meer topprestaties te garanderen, vermindert de lage invoervertraging de tijdsvertraging tussen apparaten naar de monitor om die twitch-gevoelige games aanzienlijk te verbeteren.

Een rijke kijkervaring
Om de actie op het scherm zo goed mogelijk vast te leggen, wordt deze monitor geleverd met IPS LED-technologie voor breedbeeld die beeld- en kleurnauwkeurigheid levert, evenals extra brede kijkhoeken van 178/178 graden. Dit zorgt ervoor dat u onder vrijwel elke hoek kunt genieten van scherpe beelden.

Voor een optimale weergave van uw HDR-inhoud leveren de SmartImage HDR-modi van dit model de juiste niveaus van helderheid en contrast voor een meer realistische en meeslepende kijkervaring.

Ondertussen voegt de innovatieve Ambiglow-technologie nog een meeslepende dimensie toe door een ‘halo’ van licht vanaf de achterkant van de monitor te werpen. Het verandert constant de kleur en helderheid van het uitgestraalde licht, terwijl het zich aanpast aan de actie op het scherm, waardoor je een unieke game-ervaring krijgt.

Optimaal comfort
Comfort kan een belangrijk onderdeel zijn van het prikkelen van uw zintuigen, en u hoeft zeker geen persoonlijk comfort op te offeren om de beste prestaties uit een beeldscherm te halen. In dit model gaan ze zelfs hand in hand. Met de LowBlue-modus en Flicker-free vermindert deze monitor het flikkeren van het scherm dat vermoeide ogen kan veroorzaken en schadelijk blauw kortegolflicht dat kan leiden tot oogbeschadiging.

Ondertussen kan de SmartErgoBase-standaard kantelen, draaien, draaien en in hoogte verstellen voor mensvriendelijke ergonomische aanpassingen die een echt verschil kunnen maken in zowel uw spelprestaties als persoonlijk welzijn.

Precieze prijzen en beschikbaarheid zijn nog niet bekend gemaakt.Bronnen: Philips

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.