[PR] PNY kondigt beschikbaarheid van NVIDIA-netwerkproducten aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van PNY

Parisppany, NJ – juli 2021 – PNY Technologies heeft vandaag aangekondigd dat het nu beschikbaar is om de nieuwste NVIDIA®-netwerkproducten te bestellen. Moderne datacenters draaien gedistribueerde applicaties over een configureerbare infrastructuur die bestaat uit uitgesplitste GPU’s, CPU’s, geheugen en opslag die flexibele, snelle verbindingen vereisen. NVIDIA-netwerken versnellen en ontlasten gegevensoverdrachten om ervoor te zorgen dat computerbronnen nooit “hongeren” vanwege een gebrek aan gegevens of bandbreedte. Slimme adapters en switches verminderen de latentie, verhogen de efficiëntie, verbeteren de beveiliging en vereenvoudigen de automatisering van datacenters, zodat applicaties sneller werken. Het NVIDIA-netwerkrooster dat beschikbaar is bij PNY omvat:

NVIDIA ConnectX SmartNIC’s
De toonaangevende NVIDIA ConnectX-familie van slimme netwerkinterfacekaarten (SmartNIC’s) en InfiniBand-adapters bieden geavanceerde hardware-offloads en versnellingen. NVIDIA ConnectX Ethernet SmartNIC’s en InfiniBand-adapters zorgen voor de hoogste ROI en de laagste Total Cost of Ownership voor hyperscale, publieke en private clouds, opslag, machine learning, AI, big data en telco-platforms. Aangedreven door NVIDIA ASAP2 (Accelerated Switch and Packet Processing Technology, versnellen ConnectX SmartNIC’s de netwerkprestaties en verminderen ze de CPU-overhead van Internet Protocol (IP) pakkettransport, waardoor er meer processorcycli vrijkomen om applicaties uit te voeren. Met ongeëvenaarde RDMA-prestaties leveren ConnectX SmartNIC’s efficiënte, hoge -prestaties op afstand met directe geheugentoegang tot bandbreedte- en latentiegevoelige applicaties, terwijl codering en decodering worden ontlast en versneld met snelheden tot 200 Gb/s.

NVIDIA Ethernet-switchingoplossingen
Het NVIDIA Ethernet Switch-platform levert efficiëntie op cloudschaal aan datacenters van elke omvang. Het NVIDIA Cumulus Operational-model is gebouwd voor het automatiseren van netwerken met behulp van een NetDevOps-aanpak die begint met een digitaal twin-netwerk, gehost op NVIDIA AIR, waar naleving van de beveiliging, inrichting, monitoring en automatisering kunnen worden gevalideerd voordat een fysiek netwerk wordt geïmplementeerd. De NVIDIA Spectrum-switchplatforms worden geleverd in vormfactoren die geschikt zijn voor elke workload, geoptimaliseerd om de hoogste niveaus van netwerkprestaties en zichtbaarheid te leveren. NVIDIA NetQ biedt telemetrieverzameling en fabric-validatie en valideert zowel digitale tweelingen als fysieke netwerken door gebruik te maken van hardware-versnelde telemetrie.

NVIDIA InfiniBand-switches
High-performance computing (HPC) en AI-toepassingen vereisen de meest geavanceerde high-speed netwerken. NVIDIA InfiniBand-switches bieden de hoogste prestaties en slimme In-Network Computing-acceleratie-engines, waardoor toonaangevende supercomputingplatforms mogelijk worden. NVIDIA’s familie van InfiniBand-switches levert een compleet chassis- en fabricbeheer waarmee managers zeer kosteneffectieve en schaalbare switchfabrics kunnen bouwen, variërend van kleine clusters tot tienduizenden nodes. Functies zoals adaptieve routering, congestiecontrole en servicekwaliteit zorgen voor maximale effectieve fabric-prestaties onder alle soorten verkeersomstandigheden.

NVIDIA-kabels en -zendontvangers
De NVIDIA LinkX-productfamilie van kabels en transceivers biedt de meest complete lijn van 10, 25, 40, 50, 100, 200 en 400 GbE in Ethernet en EDR, HDR en NDR in InfiniBand-producten voor cloud, HPC, Web 2.0, enterprise-, telco-, opslag-, AI- en datacentertoepassingen.

LinkX-kabels en transceivers worden vaak gebruikt om top-of-rack-switches naar beneden te koppelen aan netwerkadapters in NVIDIA GPU- en CPU-servers en opslag, en naar boven in switch-to-switch-applicaties in de netwerkinfrastructuur. Van kabels tot DAC- en splitterkabelproducten, actieve optische kabels (AOC’s), optische transceivers en aanverwante accessoires. De betrouwbaarheid van elk netwerk of elke fabric hangt af van de kwaliteit van de interconnect, en NVIDIA is een bewezen marktleider in dit essentiële expertisegebied.

“De high-performance computing-, cloud-, Web 2.0-, machine learning-, data-analyse- en opslagmarkten zorgen voor een toenemende vraag naar meer rekenkracht, efficiëntie en schaalbaarheid”, zegt Steven Kaner, Senior Vice President of Sales and Marketing, PNY. “Om aan deze behoeften te voldoen, is PNY trots om samen te werken met NVIDIA om complete end-to-end oplossingen te leveren die Ethernet- en InfiniBand-netwerktechnologieën ondersteunen. Deze opwindende nieuwe arena stelt PNY in staat om ons partnerecosysteem en klanten volledig te ondersteunen bij het uitschalen en opschalen van hun datacenternetwerkinfrastructuur om de oplossingen te leveren die alleen elastische en krachtige datacenters kunnen bieden.”

Beschikbaarheid
NVIDIA-netwerk SmartNIC’s, Ethernet- of InfiniBand-switches en LinkX-interconnects, samen met ondersteuningsplannen, kunnen nu worden besteld bij PNY Technologies.Bronnen: PNY

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments