[PR] PNY toont nieuwe XLR8 Gaming Epic-X RGB DDR4-modules


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van PNY

Parsippany, New Jersey, juli 2021 – PNY heeft vandaag de toevoeging aangekondigd van de XLR8 Gaming EPIC-X RGB™ DDR4 4200MHz, 4400MHz en 4600MHz desktopgeheugen aan de krachtige XLR8-lijn van pc-geheugen voor gaming-pc’s. De nieuwe modules leveren de ongelooflijke niveaus van overgeklokte prestaties om de systeemprestaties te ondersteunen die de gamers van vandaag eisen.

Ongelooflijke overgeklokte prestaties
Moderne CPU’s gedijen goed op snel geheugen en systemen kunnen bottlenecks vormen bij het gebruik van geheugen met een lagere snelheid. De kant-en-klare hoge frequentiesnelheden die deze modules kunnen leveren, bieden een lage latentie en 3 verschillende frequentiesnelheden voor een volledige selectie waar zelfs de meest veeleisende pc-liefhebber van zal genieten.

Gebouwde prestaties
Deze hogesnelheidsmodules zijn geselecteerd op duurzaamheid en hun vermogen om prestaties te leveren. De ingebouwde aluminium warmteverspreider biedt een uitstekende warmteafvoer wanneer de module onder belasting staat. Gecombineerd met vooraf geconfigureerde XMP 2.0-profielen voor automatisch en consistent overklokken, levert PNY XLR8 Gaming EPIC-X RGB DDR4 4200MHz, 4400MHz en 4600MHz desktopgeheugen extreem overgeklokte kant-en-klare prestaties en is volledig compatibel met de nieuwste Intel- en AMD-platforms.

Briljant RGB-ontwerp
Gaming en RGB gaan hand in hand. Het PNY XLR8 Gaming EPIC-X RGB DDR4 desktopgeheugen biedt een briljante reeks RGB-LED’s en een matte lens waardoor uw unieke stijl in uw systeem wordt weerspiegeld. De modules kunnen deel uitmaken van het RGB-ecosysteem in de meeste systemen omdat ze compatibel zijn met grote moederbordmerken en klaar zijn om te synchroniseren met Asus AURA SYNC™, Gigabyte RGB FUSION 2.0, MSI Mystic Light Sync en ASRock Polychrome SYNC1 voor indrukwekkende controleniveaus.

PNY heeft nog geen specifieke prijzen of beschikbaarheid benoemd.Bronnen: PNY

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments