[PR] PNY voegt low-profile, extreem presterende DDR4-desktopgeheugen toe aan XLR8-gaminglijn


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van PNY

Parsippany, New Jersey, augustus 2021 – PNY heeft vandaag de toevoeging aangekondigd van nieuwe 2666MHz, 3200MHz en 3600MHz low-profile desktopgeheugenopties aan de krachtige XLR8-lijn van DRAM voor gaming-pc’s. Deze nieuwe modules zijn ideaal voor systemen waar ruimte schaars is en bieden dezelfde prestaties als de rest van de XLR8-reeks, maar met een onopvallend aluminium warmteverspreiderontwerp.

Ontwerp met laag profiel
Grote warmteverspreiders bieden verbeterde thermische prestaties, maar montage, vooral in systemen met een kleine vormfactor, kan een probleem zijn. Het XLR8 Gaming Low Profile-geheugen biedt de grootste hoeveelheid hoofdruimte van al het overgeklokte geheugen in de line-up, met modules van slechts 32 millimeter hoog. Deze nieuwe vormfactor biedt brede compatibiliteit met een breed scala aan systeemtypen.

Maximaliseer de systeemprestaties
Ervaar de voordelen van een geheugenupgrade en maximaliseer de prestaties van uw systeem. Het nieuw aangekondigde low-profile geheugen biedt een breed scala aan frequentiesnelheden en dichtheidsopties voor optimale systeemcompatibiliteit. Verhoog het reactievermogen van uw systeem, de multitasking-mogelijkheden en verbeter eenvoudig de systeemprestaties.

Eenvoudig overklokken met XMP 2.0
Extreme prestaties worden gemakkelijk gemaakt in de hele line-up met Intel XMP 2.0-compatibiliteit, waardoor XLR8 Gaming DDR4 Low Profile Desktop Memory de ideale keuze is voor pc-enthousiastelingen en gamers. In plaats van direct te overklokken via complexe BIOS-instellingen, kunnen gebruikers profiteren van de moeiteloze overklokmogelijkheden van XMP 2.0.

Productbeschikbaarheid
PNY XLR8 Gaming DDR4 2666MHz, 3200MHz en 3600MHz Low Profile Desktop Memory zijn binnenkort beschikbaar.Bronnen: PNY

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.