[PR] PowerVision lanceert de S1 Gimbal


Dit artikel is een persbericht van PowerVision

Amsterdam, juli 2021 – Technologiegigant PowerVision de S1 Gimbal heeft aangekondigd: de kleinste 3-assige telefoonstabilisator ter wereld. Met de S1 Gimbal kan iedereen, van reizigers tot sporters en van vloggers tot freerunners, op een eenvoudige manier professionele inhoud schieten. Ondanks het broekzakformaat van de PowerVision S1, zit deze Gimbal boordevol functionaliteiten, waaronder een pasvorm voor elke gangbare smartphone, een ingebouwde powerbank om de smartphone draadloos op te laden, gezichtsherkenning om het blijven en volgen. De S1 Gimbal was een groot succes op het crowdfundingplatform IndieGoGo en wordt in de derde week van juli verwacht in de Benelux.

De S1 Gimbal is de kleinste 3-assige telefoonstabilisator ter wereld, slechts 300 gram en kan opgevouwen tot broekzakformaat om altijd gemakkelijk mee te nemen. De stabilisator corrigeert bewegingen en bewegingen voor professionele,e beelden. De gezichtsherkenning zorgt er, met AI-trackingtechnologie, voor dat de S1 dat het onderwerp continu in beeld is. De PowerVision S1 10 als een draadloze powerbank met W laadkracht. Met het magnetische opkliksysteem, de ingebouwde selfiestick en de tripod, de ideale hulp voor je smartphone om de kwaliteit van je content te verbeteren.

Adviesprijs en beschikbaarheid
De S1 Gimbal is vanaf de derde week van juli verkrijgbaar in Nederland en België bij o.a. Bol.com, Belsimpel, Kamera Express, Amazon en via de website van PowerVision. De adviesprijs begint bij € 190,- voor de explorer kit.Bronnen: PowerVision

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments