[PR] PowerVision S1, ‘s Werelds kleinste Gimbal vanaf nu verkrijgbaar in Nederland en België


Amsterdam, 8 september 2021 – Met de PowerVision S1 lanceert PowerVision, een pionier op het gebied van innovatieve technologieën en gerenommeerd expert in drone-ontwikkeling, deze week ’s werelds kleinste gimbal. Het allround apparaat kan eenvoudig in het dagelijks leven worden geïntegreerd. Met innovatieve gimbal-technologie en een compact ontwerp helpt de PowerVision S1 smartphonegebruikers om perfecte foto’s te maken, vergaderingen te houden of te navigeren.

Kleinste Gimbal ter wereld
PowerVision S1 is de kleinste 3-assige smartphone stabilisator ter wereld, weegt slechts 300 gram en kan worden opgevouwen tot broekzakformaat om altijd gemakkelijk mee te nemen. De stabilisator corrigeert trillingen en bewegingen voor professionele, vloeiende beelden. De gezichtsherkenning zorgt er, met AI-trackingtechnologie, voor dat de S1 dat het onderwerp continu in beeld is. De PowerVision S1 functioneert als een draadloze powerbank met 10W laadkracht. Met het magnetische opkliksysteem, de ingebouwde selfiestick en de tripod, is de PowerVision het ideale hulpje voor je smartphone om de kwaliteit van je content te verbeteren.

“Omdat mensen steeds meer aangetrokken worden door korte video’s die de aandacht trekken, willen ze hun verhalen ook op deze manier delen”, aldus Richard Ye, Managing Director EMEA bij PowerVision. “PowerVision S1 is gemaakt om ervaringen vast te leggen en te delen met vrienden. Terwijl Apple de markt transformeerde door de iPod te combineren met mobiele technologie om de iPhone te maken, verandert PowerVision S1 de markt door meerdere apparaten te combineren tot een high-end omnifunctioneel draagbaar accessoire voor smartphones.”

De S1 Gimbal is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland via onder andere Bol.com, Belsimpel, Kamera Express, Amazon en de website van PowerVision. De adviesprijs start bij € 189,- voor de explorer kit.



Bronnen: PowerVision

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.