[PR] Race voorbij je grenzen met Secretlab voor Automobili Lamborghini


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Secretlab

Maak kennis met Secretlab voor Automobili Lamborghini, waar ergonomisch comfort van de volgende generatie samenkomt met state-of-the-art design. Verenigd door dezelfde compromisloze benadering van prestaties en stijl, komen Secretlab en het Huis van Sant’Agata Bolognese samen om de Secretlab for Automobili Lamborghini Collection te creëren – de perfecte combinatie van technologie, innovatie en vakmanschap.

Als eerbetoon aan de passie voor detail waar beide merken bekend om staan, wordt elke steek, tint en materiaal in de Secretlab for Automobili Lamborghini Collection zorgvuldig overwogen om luxe te leveren in gamestoelen. Haal de geest van Lamborghini van de weg en in huis met het Secretlab for Automobili Lamborghini Edition en het Secretlab for Automobili Lamborghini Pinnacle Edition.

Klaar voor de racebanen. Klaar voor de ultieme joyride thuis. Het Secretlab for Automobili Lamborghini Pinnacle Edition is gebaseerd op Lamborghini’s iconische supersportwagenontwerpen en heeft een bovenplaat van koolstofvezel en luxe Alcantara® voor een uitzonderlijke interpretatie van het Lamborghini-design in een stoel die is gemaakt voor de echte fans.

De Secretlab for Automobili Lamborghini Edition-stoel zal zijn debuut maken tijdens The Real Race, een wereldwijde racesimulatorcompetitie voor spelers van alle niveaus. Chauffeurs in Amerika, Europa, Afrika en Azië strijden op zowel virtuele als echte circuits om de kans om Lamborghini’s officiële sim-coureur voor 2022 te worden.

Gedreven door uitgebreid onderzoek, ontwikkeling en geavanceerde engineering, zijn de bekroonde stoelen van Secretlab de beste keuze van ’s werelds beste gamingtoernooien, kampioenschapswinnende teams en meer dan een miljoen gebruikers wereldwijd. Ga met ons mee in de race naar uitmuntendheid – in 2022.

Prijzen en beschikbaarheid
Secretlab heeft nog niks gezegd over prijzen van deze nieuwe bureaustoel. Waarschijnlijk wordt dit pas bekend bij de lancering in de loop van 2022.Bronnen: Secretlab

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.