[PR] Razer breidt Playstation 5-lineup uit met nieuwe Kaira Pro en Kaira headsets


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Razer

Amsterdam – Razer, een bekend merk voor gamers, breidt zijn console-lineup uit met een serie nieuwe draadloze headsets en oplaadstandaards voor de PlayStation 5. Door de zwart-witte motieven en kenmerkende blauwe accenten passen de nieuwe Kaira headsets goed bij de PlayStation 5-console en de DualSense Wireless Controller.

Ook heeft Razer de Quick Charging Stand gelanceerd in een reeks bijpassende kleuren zodat iedere gamer zijn PS5 DualSense Wireless Controller kan matchen met zijn oplaadstandaard.

Kaira Pro
De Kaira Pro is Razers eerste draadloze headset voor de PlayStation 5 die gebruik maakt van Razer HyperSense. Dit is een intelligente haptische technologie die trillingen produceert op basis van geluidssignalen. De Razer Kaira Pro is voorzien van Razer TriForce Titanium 50 mm Drivers voor optimale helderheid. Het lichte gewicht garandeert comfort tijdens langdurig gebruik.

Met de afneembare Razer HyperClear Supercardioid Mic richt de Razer Kaira Pro zich op een strakke richtingskarakteristiek. Daarnaast worden ongewenste achtergrondgeluiden onderdrukt zodat de stem helderder klinkt. De draadloze headset heeft ook een ingebouwde microfoon voor mobiel gebruik. Gebruikers kunnen de headset verbinden met telefoons via Bluetooth en met PS5, PS4, pc, en andere apparaten die een USB-C- of USB-A-poort hebben via een meegeleverde 2,4 GHz USB-C Razer HyperSpeed Dongle (USB-A-adapter inbegrepen).

Een aantal van de belangrijkste kenmerken van de Kaira Pro zijn:
– Razer HyperSense
– Razer TriForce Titanium 50 mm Drivers
– Afneembare Razer HyperClear Supercardioid Mic
– Razer SmartSwitch om te schakelen tussen 2.4 GHz en Bluetooth
– Razer Chroma RGB, aanpasbaar via de Razer Chroma RGB Mobile App

De Razer Kaira Pro is vanaf 30 november beschikbaar voor pre-orders, met een adviesprijs van €219,99. Leveringen starten in december dit jaar.

Kaira
De PlayStation 5 headset-lineup wordt verder uitgebreid met de Razer Kaira. Op zowel de console als op mobiele toestellen, ervaren gamers optimaal gebruiksgemak met Razer SmartSwitch, waarmee naadloos geschakeld kan worden tussen 2.4 GHz en Bluetooth.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van de Kaira zijn:
– Razer TriForce 50 mm Drivers
– Razer HyperClear Cardioid Mic
– Razer SmartSwitch om te schakelen tussen 2.4 GHz en Bluetooth

De nieuwe Kaira van Razer komt vanaf vandaag verkrijgbaar voor €109,99.

Quick Charging Stand
Razer heeft ook de Razer Quick Charging Stands gelanceerd. De standaards zijn ontworpen in een reeks bijpassende kleuren die passen bij de op het sterrenstelsel geïnspireerde PS5 DualSense Wireless Controllers. De Razer Quick Charging Stand laadt controllers in minder dan 3 uur volledig op, zodat gamers hem snel weer kunnen gebruiken. Hij is verkrijgbaar in het wit, zwart en rood.

De Quick Charging Stand is ook vanaf vandaag te bestellen, en zal €59,99 gaan kosten.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.