[PR] Razer brengt nieuwe hardware uit voor Xbox en PlayStation


Dit artikel is een persbericht van Razer

Amsterdam – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, voegt een aantal nieuwe producten toe aan zijn steeds groter wordende console-aanbod: de Kaira X for Xbox en Kaira X for PlayStation, en witte versies van de Kaira, Kaira Pro en de Wolverine V2. Ook introduceert Razer de Universal Quick Charging Stand for Xbox, in allerlei felle kleuren die passen bij de officiële Xbox Wireless Controllers.

“Met de nieuwe Kaira X hebben gamers nu nog meer keuze bij het kiezen van een Razer-headset voor Xbox, PlayStation of pc”, zegt Alvin Cheung, Senior Vice President van Razers randapparatuurafdeling. “En met de levendige nieuwe kleuren van de Kaira X en laadstandaarden, en de slanke witte kleuren op de Kaira, Kaira Pro en Wolverine V2, kunnen gamers nu ook hun favoriete kleur uitkiezen voor hun hardware.”

Kaira X for Xbox en Kaira X for PlayStation
In navolging van Razers pc-headsets maken de Kaira X for Xbox en Kaira X for PlayStation gebruik van Razer TriForce 50mm-drivers. Met verbeterde frequentiescheiding zorgen de TriForce-drivers voor heldere hoge tonen, heldere middentonen en een stevige bas. Communicatie in games is een stuk duidelijker dankzij de Razer HyperClear Cardioid Microphone. Deze microfoon heeft een gefocust richtingskarakteristiek om ongewenste achtergrondgeluiden te voorkomen.

De bediening op de headset maakt het mogelijk om snel, tijdens het gamen het geluid aan te passen. De Flowknit Memory Foam Cushions en kussens in de hoofdband zorgen voor meer comfort. De Kaira X-serie werkt op de meeste consoles, pc’s en mobiele telefoons dankzij de 3,5mm analoge aansluiting. De Kaira X for Xbox is verkrijgbaar in klassiek zwart en wit dat past bij de Xbox Series X|S. Daarnaast zijn er kleuren aangekondigd die passen bij de officiële Xbox Wireless Controllers: Shock Blue, Pulse Red en Electric Volt. Tot slot is de Kaira X for PlayStation verkrijgbaar in een thema dat past bij de PS5 DualSense Wireless Controller.

Universal Quick Charging Stand for Xbox
Razers nieuwe console-aanbod wordt afgerond met de Universal Quick Charging Stand for Xbox, die compatibel is met Xbox Series X|S-, Xbox One- en Xbox Elite Series 1-controllers. Via een magnetisch docking-systeem ondersteunt de Universal Quick Charging Stand snelladen zodat er geen kostbare tijd om te gamen wordt verspild. Hij is verkrijgbaar in Carbon Black, Shock Blue, Robot White, Pulse Red en Electric Volt, kleuren die passen bij de Xbox Wireless Controllers.

Kaira, Kaira Pro en Wolverine V2 – witte versies
Razer komt ook met witte versies van de Kaira, Kaira Pro, en Wolverine V2. Dit zorgt voor een frisse, strakke reeks Xbox Series X|S-producten voor gamers die stijl en prestaties willen combineren.

Met Razer TriForce Titanium 50mm drivers en een HyperClear Supercardioid Microphone, levert de Kaira Pro uitstekende audioprestaties. Dit gebeurt via Xbox Wireless en Bluetooth 5.0, wat zorgt voor naadloos gaming-geluid met lage latency, zowel op Xbox Series X|S als op mobiele telefoons. De Kaira for Xbox heeft dezelfde TriForce-drivers als de Kaira Pro en een cardioïde microfoon, maar ondersteunt alleen Xbox Wireless. Beide headsets zijn voorzien van Flowknit Memory Foam Ear Cushions voor langdurig comfort, bediening op de headset en EQ-presets voor muziek, films en games.

De Wolverine V2 heeft Razers Mecha-Tactile Action Buttons en D-Pad. Deze zijn afgestemd voor een betere respons en nauwkeurigheid tijdens het gamen. Twee extra verwisselbare bumpers bieden meer aanpassingsmogelijkheden en flexibiliteit voor het indelen van de knoppen. Dit geeft gamers meer controle over hun game, inclusief de zo belangrijke hair trigger-modus voor snelle actiegames.

Prijs en beschikbaarheid
Razer Kaira X for Xbox
Zwart/wit: €69,99 – Razer.com en erkende retailers
Shock Blue, Pulse Red, en Electric Volt – Te bestellen vanaf 14 oktober 2021 via Razer.com

Razer Kaira X for PlayStation
€69,99€ – Razer.com en erkende retailers

Razer Universal Quick Charging Stand for Xbox
Carbon Black, Robot White, Pulse Red, Shock Blue, Electric Volt: €59,99 – Razer.com en erkende retailers

Razer Xbox White Suite
Razer Kaira for Xbox €109,99
Razer Kaira Pro for Xbox €159,99
Razer Wolverine V2 €119,99Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments