[PR] Razer brengt Thunderbolt 4 Dock uit


Dit is een persbericht van Razer

Razer heeft tijdens zijn RazerStore Live-evenement zijn eerste externe dock aangekondigd, de Razer Thunderbolt 4 Dock Chroma.

De nieuwe Razer Thunderbolt 4 Dock Chroma zorgt voor meer aansluitmogelijkheden voor gebruikers – of ze nu Windows of Mac gebruiken en los van hun voorkeur voor een laptop of een desktop. Het dock beschikt over de nieuwste connectiviteitsstandaarden, waaronder een UHS-II SD-kaartlezer om snel bestanden van een camera over te zetten. Maar ook een Ethernet-poort voor een snelle en stabiele internetverbinding, drie USB Type-A-poorten voor het aansluiten van oudere apparaten, en vier USB Type-C Thunderbolt 4-poorten voor het aansluiten van de rest.

De Thunderbolt 4-poorten bieden gebruikers meer mogelijkheden. Met een bandbreedte van 40 Gbps kan het dock tot twee 4K-monitoren of één 8K-monitor hosten en een externe SSD voor meer opslag. Het levert daarnaast stroom tot 90 W om externe apparaten opgeladen te houden.

Hoewel andere docks beter uit het zicht kunnen blijven, is de Razer Thunderbolt 4 Dock Chroma ontworpen als eyecatcher op het bureau. Met zijn minimalistische ontwerp en matzwarte aluminium afwerking zullen gebruikers hem graag in het zicht willen hebben. In een wereld van saaie grijze apparaten, brengt het dock elk bureau tot leven met Razer Chroma RGB-verlichting. De verlichting loopt langs de onderkant van het dock en kan worden aangepast met een keuze uit een van de 16,8 miljoen kleuren die beschikbaar zijn in Razer Synapse 3.

Razer Thunderbolt 4 Dock Chroma is twee weken exclusief verkrijgbaar voor €329,99 via Razer.com en RazerStore-winkels en daarna ook via selecte retailers.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.