[PR] Razer introduceert de Razer Kraken V3 X


Dit is een persbericht van Razer

Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, brengt de Razer Kraken V3 X op de markt. De Razer Kraken V3 X is gebaseerd op de populaire Razer Kraken X. De headset is ontworpen met het oog op langdurig gebruik en optimaal comfort. Hij heeft verbeterde audiodrivers voor meer immersie en Razer Chroma maakt de spelervaring compleet.

De Razer Kraken V3 X biedt hoogwaardige, realistische audio. Dit is te danken aan 7.1 Surround Sound en de Razer TriForce 40 mm-drivers. Het gepatenteerde audiodriver-ontwerp hiervan werd voor het eerst geïntroduceerd bij de Razer BlackShark V2-productfamilie.

Met de Razer HyperClear Cardioid Mic zorgt de headset voor heldere communicatie zonder ruis tijdens het gamen. De Kraken V3 X weegt slechts 285 gram en is gemaakt van hybride stof en oorkussens van traagschuim. Gamers zijn dus verzekerd van langdurig comfort tijdens lange gamesessies.

De Razer Kraken V3 X is de meest betaalbare headset van het bedrijf en maakt gebruik van Razer Chroma RGB, Razers eigen RGB-verlichtingssysteem met meer dan 16,8 miljoen kleuren. Hiermee kunnen gamers de verlichting van hun oorschelpen aanpassen voor nog meer immersie.

Prijs en beschikbaarheid
€79,99 – nu beschikbaar via Razer.com en erkende retailersBronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.