[PR] Razer introduceert nieuwe producten voor kantoorwerkers


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Razer

Amsterdam – Razer voegt drie nieuwe producten toe aan zijn Productivity-reeks: de nieuwe Pro Click Mini draadloze muis, het Pro Type Ultra draadloze toetsenbord en de Pro Glide XXL muismat. De nieuwe producten kunnen draadloos verbinding maken met meerdere apparaten, hebben een langere batterijduur en zijn stiller. Dankzij Razers ervaring in het produceren van duurzame, ergonomische hardware, levert de nieuwe Pro-reeks de ideale randapparatuur voor op kantoor, het thuiskantoor of onderweg voor de flexibele werkplekken van nu.

Nu steeds meer mensen vanuit huis werken, zorgen hoogwaardige toetsenborden en muizen voor verhoogde productiviteit en een soepelere workflow. De nieuwe Pro-reeks van Razer is voorzien van de nieuwste hardware- en softwaretechnologie, waarbij wordt geput uit Razers jarenlange ervaring in het produceren van gaming-apparatuur. De Pro-serie combineert ergonomisch design met moderne, strakke styling en hoogwaardige gaming-technologie. Kortom, alles wat gebruikers nodig hebben voor een aangename werkplek.

Razer Pro Click Mini
Dankzij de strakke, compacte vormfactor past de Pro Click Mini makkelijk in een tas, koffer of rugzak. Daarnaast is hij net zo goed geschikt voor dagelijks pc-gebruik. De Pro Click Mini maakt gebruik van stille, tactiele switches die een levensduur van 15 miljoen muisklikken hebben. De Pro Click Mini biedt maximale productiviteit en minimaal geluid, zodat andere mensen op kantoor, in een koffiezaak, in de trein of thuis niet worden afgeleid.

De Pro Click Mini kan met maximaal drie apparaten verbinding maken via Bluetooth, en met een vierde via de 2.4GHz dongle. Zo kan de muis op meerdere apparaten worden gebruikt zonder hem steeds opnieuw te moeten koppelen. Razer HyperSpeed-technologie, via de meegeleverde 2,4 GHz dongle, zorgt voor een snelle, betrouwbare draadloze verbinding met pc’s of laptops.

Aan de basis van de Pro Click Mini staat de Razer 5G Advanced Optical Sensor, die de efficiëntie verbetert bij taken die een nauwkeurige controle vereisen. Het nieuwe Razer HyperScroll-scrollwiel kan schakelen tussen Free-Spin-scrollen en Tactile-scrollen zodat snel en eenvoudig door grote documenten en webpagina’s kan worden genavigeerd. De vierwegs tilt-klik-functionaliteit zorgt ervoor dat gebruikers met de muis eenvoudig horizontaal kunnen scrollen en bewegen. Doordat de Pro Click Mini ook nog zeven volledig programmeerbare knoppen heeft, is het een veelzijdige, capabele muis die voldoet aan de eisen van een modern kantoor.

Razers Pro Click Mini krijgt een adviesprijs van €89,99, en zal vanaf vandaag in de digitale schappen liggen.

Razer Pro Type Ultra
De Razer Pro Type Ultra is verfijnd en verbeterd op basis van feedback uit de community. Het toetsenbord brengt een stillere, meer luxueuze ervaring naar de kantoorruimte. De stille mechanische switches gaan tot 80 miljoen toetsaanslagen mee en de keycaps zijn voorzien van een zachte coating. Een pluche kunstlederen polssteun biedt verdere steun en vermindert belasting voor de pols gedurende de dag.

Met ondersteuning voor zowel Bluetooth als Razer HyperSpeed Wireless kan de Pro Type Ultra met vier apparaten tegelijk worden verbonden, waarbij met één druk op de knop eenvoudig tussen de aangesloten apparaten kan worden geschakeld. De Pro Type Ultra heeft een batterijduur van meer dan 200 uur en kan via de kabel tijdens gebruik worden opgeladen. Dit maakt de Pro Type Ultra een ideale productiviteitstoetsenbord voor het moderne kantoor.

De Pro Type Ultra en Pro Click Mini worden geleverd met de Razer Productivity Dongle, waarmee gebruikers beide apparaten op één dongle kunnen aansluiten. Hierdoor komt een USB-poort vrij, maar blijft de snelle, vertragingsvrije Razer HyperSpeed Wireless-verbinding behouden.

De Razer Pro Type Ultra is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €169,99.

Razer Pro Glide XXL
De Pro Glide XXL maakt Razers nieuwe productiviteitslijn compleet. Dit is een grote, zachte muismat en een ideale aanvulling naast de Pro Click-muis. Het microvezel oppervlak voor nauwkeurige tracking, en de rubberen onderlaag van de Pro Glide XXL zorgen voor een zachte basis op het bureau, wat het comfort verhoogt. De Pro Glide XXL is een goede aanvulling op de Pro Click Mini en Pro Type Ultra, en geeft de werkruimte een professionele uitstraling.

De Razer Pro Glide XXL komt per direct verkrijgbaar voor €34,99.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.