[PR] Razer introduceert vernieuwde Hammerhead True Wireless-oordopjes met Razer Chroma en ANC


Dit artikel is een persbericht van Razer

Amsterdam – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, brengt de tweede generatie Hammerhead True Wireless-oordopjes op de markt. De nieuwe oordopjes zijn voorzien van Razer Chroma RGB-verlichting en active noise cancellation (ANC). Gebruikers profiteren van veel aanpassingsmogelijkheden en uitstekend geluid.

De nieuwe Hammerhead True Wireless-oordopjes hebben Razer Chroma RGB-verlichting, feed forward ANC met dubbele environmental noise cancelling (ENC)-microfoons en siliconen in-ear oordopjes. Hierbij is de gaming-modus met zeer lage latency (60 ms) van Razer behouden gebleven. De nieuwe Hammerhead True Wireless heeft een totale batterijduur van 32,5 uur om tegemoet te komen aan de ‘on-the-go lifestyle’ van gamers. Om de audio-ervaring verder te verbeteren, verbindt de Hammerhead True Wireless naadloos met de Razer Audio-app (beschikbaar in Google PlayStore & Apple App Store). In deze app kunnen unieke geluidsprofielen worden ingesteld voor muziek en games op elk Bluetooth-apparaat.

Prijs en beschikbaarheid
€139,99 – nu verkrijgbaar via Razer.com, RazerStores en erkende retailers.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments