[PR] Razer kondigt de lichtgewicht draadloze Orochi V2 aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Razer

IRVINE, CA. – Razer ™, het toonaangevende wereldwijde lifestyle-merk voor gamers (Hong Kong Stock Code: 1337), heeft vandaag de Orochi V2 aangekondigd, een compacte, ultralichte draadloze gaming-muis die meer dan 900 uur kan worden gebruikt met een enkele AA-batterij. Uitgerust met Razer ™ HyperSpeed ​​Wireless-technologie met ultralage latentie en 2e generatie Razer ™ mechanische muisschakelaars, combineert de Orochi V2 prestaties en comfort in een compact ontwerp, ideaal voor notebookgamers.

Voor laptop- en notebookgamers kan het vervoeren van hoogwaardige game-uitrusting een uitdaging zijn, met beperkte ruimte voor randapparatuur en accessoires. De Orochi V2 is ontworpen om gamers een draagbare, hoogwaardige gamingmuis te bieden die klein genoeg is om in de zak of in een draagtas te passen. Razer ™ HyperSpeed ​​ondersteuning voor meerdere apparaten stelt gamers in staat hun Razer ™ Orochi V2 en draadloos toetsenbord aan te sluiten op een enkele USB-dongle, waardoor er een extra USB-poort overblijft voor andere doeleinden.

Ultralicht universeel ontwerp voor alle gripstijlen
Het ultralichte ontwerp van de Orochi V2 weegt minder dan 60 gram (exclusief batterijen) en is gemaakt door de deskundige ingenieurs van Razer en verfijnd met de feedback van muisliefhebbers, om een ​​symmetrisch ontwerp te geven, waardoor de Orochi V2 een natuurlijke pasvorm heeft voor veel verschillende soorten grips.

De taps toelopende uiteinden van de Orochi V2 bieden een stevige grip voor snelle, gecontroleerde bewegingen, terwijl een verhoogde rugboog zorgt voor een veilige handpalmpasvorm voor minder vermoeidheid tijdens langdurige sessies. Gegarneerd met een duimgroefcontour voor een sterkere duimgreep en geoptimaliseerde zijknoppen voor gemakkelijke toegang, stelt de Orochi V2 gebruikers in staat om zich te concentreren op zowel werk als ontspanning.

“Gamers hoeven de prestaties niet op te offeren voor draagbaarheid”, aldus Alvin Cheung, Senior Vice President van Razers Peripherals Business Unit. “De Orochi V2 maakt gebruik van ultramoderne componenten van gamingkwaliteit in combinatie met unieke lichtgewicht ontwerpkenmerken, waardoor het de ideale draagbare gamingmuis is.”

Duurzame prestaties
De Razer Orochi V2 heeft slechts een enkele AA- of AAA * -batterij nodig en is voorzien van een hybride batterijsleuf, optimaal gepositioneerd voor een uitgebalanceerde gewichtsverdeling. De Orochi V2 gaat meer dan 900 uur continu gebruik mee in Bluetooth-modus, ideaal voor mobiel computergebruik. Als alternatief kunnen gamers Razer ™ HyperSpeed ​​Wireless selecteren, voor tot 425 uur ononderbroken, vertragingsvrije verbinding.

* AAA-batterij niet inbegrepen bij aankoop.

Een eersteklas reisgenoot
De Orochi V2 is voorzien van de 2e generatie Razer ™ mechanische muisschakelaars, met nieuwe vergulde contactpunten die minder snel verslechteren en een langere levensduur hebben van maximaal 60 miljoen klikken, wat zorgt voor een consistente, scherpe klik bij elke druk. Bovendien is de Orochi V2 voorzien van 100% PTFE-muisvoeten en een ultra-responsieve 5G geavanceerde optische sensor, wat resulteert in een muis die de perfecte aanvulling is voor elke laptopgebruiker die de beste muis wil voor zowel productiviteit als prestaties.

Verkrijgbaar in zwart, wit, of maak het je eigen via Razer Customs
De Orochi V2 is standaard verkrijgbaar in de kleuren Zwart of Wit. Degenen die een persoonlijk tintje willen toevoegen en hun passie en persoonlijkheid willen tonen, kunnen kiezen uit meer dan 100 verschillende ontwerpen die beschikbaar zijn via Razer Customs. Met een breed scala aan mogelijkheden, waaronder meerdere ontwerpen, stickers en kleuren, of zelfs gamespecifieke ontwerpen, kunnen gebruikers de vele opties gebruiken om het ontwerp van hun Orochi V2 aan te passen aan de rest van hun spelopstelling.

Razer brengt de Orochi V2 vandaag uit met een adviesprijs van €79,99. De Customs Edition, waar het uiterlijk zelf bij te bepalen is, zal €99,99 gaan kosten.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.