[PR] Razer kondigt USB-C GaN Charger uit met vermogen tot 130W


Dit artikel is een persbericht van Razer

“Play. Re-Charge. Repeat.”
Samen met de Razer Blade 14 kondigde Razer recent zijn eerste Gallium Nitride (GaN)-oplader aan, de Razer USB-C GaN Charger. Dankzij geavanceerde GaN-technologie is de nieuwe oplader perfect voor gamers en ‘prosumers’. Met maximaal 130W gecombineerd laadvermogen tussen de twee USB-C poorten en twee USB-A poorten kunnen klanten hun smartphone, tablet of laptop opladen. En dat terwijl hij klein genoeg is om in een broekzak te passen.

De GaN-technologie in de nieuwe oplader is niet alleen efficiënter qua formaat en stroomlevering in vergelijking met een traditionele silicium-oplader, maar ook met betrekking tot thermische prestaties. Dit betekent een verminderd risico op oververhitting of kortsluiting van aangesloten apparaten. De Razer USB-C GaN Charger zorgt ervoor dat gamers en prosumers altijd online kunnen blijven en van stroom worden voorzien.

Prijs en beschikbaarheid
De Razer USB-C GaN Charger is nu verkrijgbaar voor €179,99 op Razer.com.Bronnen: Razer (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments