[PR] Razer lanceert Thunderbolt 4 Dock en USB-C GaN oplader voor Mac


Dit artikel is een persbericht van Razer

Wie?
Razer, ’s werelds toonaangevende lifestyle-merk voor gamers (Hong Kong Stock Code: 1337).

Wat?
Razer heeft vandaag de lancering aangekondigd van de Razer Thunderbolt 4 Dock Mercury White en Razer USB-C GaN Charger White, ontworpen voor de nieuwste suite van Apple-producten. Het Razer Thunderbolt 4-dock en de Razer USB-C GaN-oplader bieden maximale toegankelijkheid en flexibiliteit en passen naadloos in de minimalistische Mac-levensstijl.

Het Razer Thunderbolt 4 Dock breidt de connectiviteit voor alle Apple-apparaten uit. Verkrijgbaar in een Mercury White-afwerking, het dock is perfect voor productiviteitsconfiguraties en is uitgerust met meerdere poorten, waaronder drie USB Type-C Thunderbolt 4-poorten, drie USB Type-A-poorten, een UHS-ll SD-kaartlezer en een Ethernet-poort voor maximale productiviteit. Met een bandbreedte van 40 Gbps ondersteunt het dock tot twee 4K-monitoren of één 8K-monitor en biedt ultrasnelle gegevensoverdracht met een externe SSD. Het is ook achterwaarts compatibel met alle oudere Thunderbolt- en USB-C-compatibele Apple- en Mac-producten.

De Razer USB-C GaN-oplader is een galliumnitride-oplader verpakt in een compacte vormfactor die klein genoeg is om in een zak te passen, maar krachtig genoeg om meerdere hoogspanningsapparaten zoals MacBooks, iPads en iPhones op te laden. Verkrijgbaar in twee kleuren, wit en zwart, hij is uitgerust met twee USB-C- en twee USB-A-poorten, met een gecombineerd maximaal vermogen van 130 W voor het snel opladen van meerdere apparaten tegelijk.

Waarom?
De Razer Thunderbolt 4 Dock Mercury White en Razer USB-C GaN Charger White zijn nieuwe hoogwaardige productiviteitsapparaten voor werkende professionals, contentmakers en gamers.

Wanneer?
De Razer Thunderbolt 4 Dock Mercury White en de Razer USB-C GaN Charger White zijn beschikbaar voor pre-order op 12 juli 2021.

Waar?
Razer.com, RazerStores en geautoriseerde retailers.

Prijs?
Razer Thunderbolt 4 Dock Mercury White: $ 319,99 USD / 319.99 € MSRP
Razer USB-C GaN-oplader Wit: $ 179,99 USD / € 179.99 MSRPBronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments