[PR] Razer toont Laptop Stand V2 met Chroma V2


Dit is een persbericht van Razer

Razer heeft tijdens zijn RazerStore Live-evenement zijn vernieuwde versie van zijn laptopstandaard getoond, de Razer Laptop Stand Chroma V2.

De Razer Laptop Stand Chroma V2 is de perfecte metgezel voor Mac- of Windows-gebruikers die een eenvoudige laptop-setup hebben en behoefte hebben aan een paar extra poorten. De matzwarte aluminium standaard heeft een plug-and-play-design en een enkele USB Type-C-aansluiting die gebruikers toegang geeft tot de aansluitingen op de achterkant. Deze omvatten HDMI, USB Type-A, USB Type-C, en een speciale USB Type-C-voedingspoort om laptops opgeladen te houden tijdens het gebruik.

Gebruikers die hun setup verder willen personaliseren, kunnen de RGB-verlichting aan de onderkant aanpassen met keuze uit de 16,8 miljoen kleuren die beschikbaar zijn in Razer Synapse 3. Razer Laptop Stand v2 Chroma is twee weken exclusief verkrijgbaar voor €129,99 via Razer.com en RazerStore-winkels en daarna ook via selecte retailers.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.