[PR] Roccat toont de Torch-microfoon


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Roccat

ROCCAT’s eerste USB-microfoon van studiokwaliteit, boordevol functies en compatibel met AIMO, levert geluid van uitzendkwaliteit en completeert ROCCAT’s desktop-ecosysteem

WHITE PLAINS, NY – Jul. 12, 2021 – ROCCAT, Turtle Beach’s (Nasdaq: HEAR) bekroonde, in Hamburg, Duitsland gevestigde merk voor pc-randapparatuur, heeft vandaag de Torch onthuld, de eerste USB-microfoon van studiokwaliteit. De Torch is ontworpen voor gamers, streamers en aspirant-contentmakers en zit boordevol professionele functies, waaronder 24-bits audiokwaliteit, een ontwerp met dubbele condensator, latentievrije microfoonbewaking en een ingebouwd popfilter.

ROCCAT’s Torch zorgt ervoor dat makers altijd onberispelijk klinken, en het stijlvolle en intelligente ontwerp is compatibel met een breed scala aan schokdempers, giekarmen en andere accessoires. De Torch-microfoon is voorzien van ROCCAT’s intelligente AIMO RGB-verlichting en speciale verlichtingszones veranderen van kleur afhankelijk van de instellingen van de microfoon. Bovendien maakt de installatie zonder stuurprogramma de Torch direct uit de doos eenvoudig te gebruiken.

ROCCAT’s Torch wordt gelanceerd op 15 augustus 2021 voor een adviesprijs van $ 99,99, en is vandaag beschikbaar voor pre-order bij deelnemende retailers wereldwijd.Bronnen: Roccat

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.