[PR] Samsung brengt de Galaxy Buds2 draadloze in-ears uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Samsung

Schiphol, 11 augustus 2021 – De nieuwe Galaxy Z-serie wordt tegelijk met de Galaxy Buds2 geïntroduceerd. De oortjes hebben een comfortabele pasvorm waardoor je ze probleemloos de hele dag kunt dragen. Zo geniet je altijd en overal van eersteklas geluidskwaliteit. De Buds2 zijn onderdeel van het Galaxy-ecosysteem en vormen de perfecte aanvulling op je Galaxy-smartphone, tablet of smartwatch. Als toevoeging aan de Galaxy Buds line-up geven de Galaxy Buds2 je meer keuze om oordopjes te vinden die bij jou passen.

De dynamische two-way speakers van de Galaxy Buds2 leveren heldere hoge noten en een diepe bas, terwijl de actieve ruisonderdrukking ongewenste achtergrondgeluiden blokkeert. Als je tegelijkertijd toch je omgeving wilt horen, dan kun je kiezen voor drie omgevingsgeluidsniveaus. Je eigen stem klinkt tijdens gesprekken duidelijker dan ooit. Dat is mede te danken aan een oplossing op basis van machine learning, waarbij storende achtergrondgeluiden weg worden gefilterd. Dit maakt de Buds2 geschikt voor het luisteren naar muziek en videocalls.

Galaxy Buds2 zijn Samsungs kleinste en lichtste oortjes tot nu toe. Voor de ultieme pasvorm kun je de ‘Earbud fit test’ in de Galaxy Wearable app doen. Er zijn vier kleuropties: Graphite, White, Olive en Lavender. Alle Galaxy Buds2 worden geleverd met een bijpassend case.

De verkoopadviesprijs van de Galaxy Bud2 is € 149,-Bronnen: Samsung

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.